Stoiximan Super League

«Πάντα μας δυσκολεύει ο Άρης...»

Την προσοχή των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού στο αυριανό (05/11, 19:30) παιχνίδι με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» επέστησε ο Ερνέστο Βαλβέρδε κατά τη διάρκεια της χθεσινής προπόνησης. Ο Ισπανός τεχνικός τόνισε πως το παιχνίδι με την Ντόρτμουντ ανήκει πλέον στο παρελθόν και οι παίκτες οφείλουν να κοιτάξουν εκείνο στην έδρα των «κιτρίνων». Πώς θα αγωνιστούν οι Πειραώτες στο αυριανό ματς.

Την προσοχή των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού στο αυριανό (05/11, 19:30) παιχνίδι με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» επέστησε ο Ερνέστο Βαλβέρδε κατά τη διάρκεια της χθεσινής προπόνησης. Ο Ισπανός τεχνικός τόνισε πως το παιχνίδι με την Ντόρτμουντ ανήκει πλέον στο παρελθόν και οι παίκτες οφείλουν να κοιτάξουν εκείνο στην έδρα των «κιτρίνων».

«Ο Αρης πάντα μας δυσκολεύει. Ειδικά μέσα στην έδρα του», ανέφερε αρχικά ο 47χρονος προπονητής και πρόσθεσε: «Το είδατε και πέρυσι. Πρέπει να αφήσουμε πίσω την Ντόρτμουντ και να κοιτάξουμε μόνο το παιχνίδι με τον Αρη». Όσον αφορά τα πλάνα του Βαλβέρδε για το αυριανό ματς, όλα θα ξεκαθαρίσουν στη σημερινή προπόνηση.

Δεν αποκλείεται κάτω από τα δοκάρια να καθίσει ξανά ο Μέγερι, ο οποίος μπροστά του θα έχει – από δεξιά προς αριστερά – τους Μανιάτη (ο Τοροσίδης δείχνει να φοβάται τα πλευρά του), Μέλμπεργκ, Αβραάμ Παπαδόπουλο και Χολέμπας (ο Μαρκάνο θα βρίσκεται στον πάγκο).

Στο κέντρο της μεσαίας γραμμής αναμένεται να αγωνιστούν ο Ορμπάιθ και ο Ιμπαγάσα, έχοντας στα πλάγια τον Μιραλάς και τον Μόνχε. Πιο μπροστά θα είναι ο Ιμπαγάσα, ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα παίξει ο Τζεμπούρ. Όσον αφορά την κατάσταση του Αμπντούν, δεν εμπνέει καμία ανησυχία και λογικά σήμερα θα προπονηθεί κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα.

Χθες το βράδυ κυκλοφόρησε η φημολογία πως ο Ολυμπιακός εξετάζει την περίπτωση του Σαρλ Ιτάντζ του Ατρομήτου. Ωστόσο, η συγκεκριμένη πληροφορία διαψεύστηκε από τους «ερυθρόλευκους» και τους Περιστεριώτες.

Όσον αφορά το θέμα της απόκτησης κάποιου τερματοφύλακα, «κριτήριο» φαίνεται πως θα αποτελέσουν οι εμφανίσεις του Μέγερι στα επόμενα ματς. Ο Κοστάντσο παραμένει ενεργό μέλος της ομάδας (αφού αμείβεται 750.000 ευρώ ετησίως), ενώ υπάρχει η επιλογή του Δασκαλάκη (ο οποίος δεν έχει μπει ακόμα σε αποστολή της ομάδας).

Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x