Stoiximan Super League

Δύσκολα στις 21/11 να τελειώσει ο έλεγχος

Δύσκολα θα έχει ολοκληρωθεί ο οικονομικός έλεγχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός μέχρι τις 21 Νοεμβρίου, οπότε και πρέπει να μπουν τα 15 εκατ. ευρώ (όπως προβλέπεται στο «MoU»), σύμφωνα με όσα λέει ο Βλάσης Τσάκας.

Δύσκολα θα έχει ολοκληρωθεί ο οικονομικός έλεγχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός μέχρι τις 21 Νοεμβρίου, οπότε και πρέπει να μπουν τα 15 εκατ. ευρώ (όπως προβλέπεται στο «MoU»), σύμφωνα με όσα λέει ο Βλάσης Τσάκας.

Τη Δευτέρα το μεσημέρι ο δικηγόρος του Αλ Σαούντ, Παναγιώτης Πετρόπουλος, και ο οικονομικός σύμβουλός του θα συναντηθούν με τον νομικό εκπρόσωπο του Γιάννη Βαρδινογιάννη και τον Δημήτρη Γόντικα στα γραφεία του «τριφυλλιού».

Σε αυτή τη συνάντηση αναμένεται να υπογραφούν όλα τα στοιχεία για την παράδοση-παραλαβή και από την Τρίτη θα αρχίσει ο έλεγχος της ΠΑΕ μαζί με τη ΓΗΠΕΛ. Πάντως, ο Τσάκας έλεγε πως αν δεν υπάρξει κάποιο πρόβλημα, τότε τα χρήματα μπορούν να μπουν στον λογαριασμό 2-3 μέρες αργότερα μετά την ολοκλήρωση του οικονομικού ελέγχου.

Εν τω μεταξύ, μετά τον Σταύρο Δαϊλάκη (πρώην βουλευτής της ΝΔ στην Δράμα) και τον Αγγελο Δέλλα (διευθυντής ξενοδοχείου στην Αθήνα) ο Τσάκας φέρεται να έχει κάνει πρόταση στον Νίκο Μπάρδη να μπει στο νέο Δ.Σ. του Παναθηναϊκού. Ο κ. Μπάρδης είναι ομογενής οπαδός του «τριφυλλιού» στον σύνδεσμο Panatha USA που εδρεύει στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x