Stoiximan Super League

Τετάρτη βγαίνουν και εξαντλούνται!

Την Τετάρτη θα αρχίσει και προφανώς… θα τελειώσει η διάθεση των εισιτήριων για το μεγάλο ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, στο «Γ. Καραϊσκάκης». Οι οπαδοί των «ερυθρολεύκων» έχουν «σπάσει» τα τηλέφωνα, ενώ η ζήτηση είναι πάρα πολύ μεγάλη, σε σύγκριση με τον αριθμό των εισιτήριων, που θα είναι μικρότερος.

Την Τετάρτη θα αρχίσει και προφανώς… θα τελειώσει η διάθεση των εισιτήριων για το μεγάλο ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Οι οπαδοί των «ερυθρολεύκων» έχουν «σπάσει» τα τηλέφωνα, ενώ η ζήτηση είναι πάρα πολύ μεγάλη, σε σύγκριση με τον αριθμό των εισιτήριων, που θα είναι μικρότερος.

Έτσι όσοι θέλουν να παρακολουθήσουν το μεγάλο ντέρμπι θα πρέπει να σταθούν μπροστά από τους υπολογιστές τους το πρωί της Τετάρτης για να έχουν ελπίδες.

Φυσικά και δεν τίθεται θέμα να μην εξαντληθούν και μάλιστα σε μικρό χρονικό διάστημα. Το γήπεδο στο μεγάλο παιχνίδι της 10ης αγωνιστικής αναμένεται να είναι κατάμεστο καθώς, εκτός από την «αιώνια κόντρα» των δύο ομάδων και η βαθμολογία δίνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x