Stoiximan Super League

Τσεκάρει Καπίνο η Ίντερ!

Τα κατορθώματά του έφτασαν στη γειτονική Ιταλία. Για τον λόγο αυτό ένας εκ των σκάουτερ της Ίντερ βρέθηκε στις κερκίδες του Ολυμπιακού Σταδίου για να παρακολουθήσει τον Στέφανο Καπίνο αγωνιζόμενο στο αθηναϊκό ντέρμπι με την ΑΕΚ. Ζεκά:

Τα κατορθώματά του έφτασαν στη γειτονική Ιταλία. Για τον λόγο αυτό ένας εκ των σκάουτερ της Ίντερ βρέθηκε στις κερκίδες του Ολυμπιακού Σταδίου για να παρακολουθήσει τον Στέφανο Καπίνο αγωνιζόμενο στο αθηναϊκό ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού είχαν ενημερωθεί ότι θα βρίσκεται άνθρωπος από ομάδα του εξωτερικού στις κερκίδες του σταδίου.

Αν και πολλοί θα σκέφθηκαν ότι αυτός θα ερχόταν για να παρακολουθήσει τον Σεμπαστιάν Λέτο, αυτό δεν συνέβη. Ο άνθρωπος της Ίντερ βρέθηκε στην Αθήνα, παρακολούθησε το αθηναϊκό ντέρμπι και τον νεαρό τερματοφύλακα, και όχι τον Αργεντινό.

Αυτός φέρεται να είναι ένας εκ των σκάουτερ της ιταλικής ομάδας, παλιός τερματοφύλακας ο προτείνει νεαρούς ταλαντούχους πορτιέρο.

Εάν πρόκειται να παρακολουθήσει και πάλι τον Καπίνο για να έχει μια ολοκληρωμένη εικόνα για τις ικανότητές του δεν έχει διευκρινιστεί.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x