Stoiximan Super League

Να η ευκαιρία!

Ποια ισοπαλία; Η νίκη και μόνο αυτή βρίσκεται στο μυαλό όλων στις τάξεις του Παναθηναϊκού εν όψει του ντέρμπι του επόμενου Σαββάτου απέναντι στον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκη». Χαμηλώνουν τους τόνους οι «πράσινοι». Άδεια από τη… σημαία πήρε ο Σιμάο, ερωτηματικό Βύντρα και Ρούντολφ. Αρχίζει σήμερα ο έλεγχος στην ΠΑΕ.

Ποια ισοπαλία; Η νίκη και μόνο αυτή βρίσκεται στο μυαλό όλων στις τάξεις του Παναθηναϊκού εν όψει του ντέρμπι του επόμενου Σαββάτου απέναντι στον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκη». Μπορεί ο αγώνας ακόμη να αργεί, αλλά το μυαλό ήδη ταξιδεύει σε αυτόν και αντιμετωπίζεται από τους «πράσινους» ως μία ευκαιρία να εκμεταλλευτούν το μομέντουμ και να φτάσουν στο +5 εξασφαλίζοντας από νωρίς ένα προβάδισμα για τον τίτλο.

Πάντως ο Ζεσουάλδο Φερέιρα έχει ήδη αποφασίσει να χαμηλώσει τους τόνους. Γνωρίζει καλά πως η έπαρση είναι ο μεγαλύτερος εχθρός της ομάδας του και ξέρει καλά πως τα πράγματα δεν θα είναι εύκολα στο φαληρικό γήπεδο απέναντι σε έναν αντίπαλο που επίσης ζει κι αναπνέει για αυτό το ματς.

Προλαβαίνει ο Σιμάο, ερωτηματικό για δύο

Παρών στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και… ξεκούραστος θα είναι ο Σιμάο. Ο Μοζαμβικανός μέσος επικοινώνησε με τον ομοσπονδιακό τεχνικό της εθνικής ομάδας της χώρας του κι εξασφάλισε άδεια να απουσιάσει από τα δύο προσεχή ματς για τα πλέι οφ των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2014. Έτσι θα αποφύγει την ταλαιπωρία των αγώνων και των ταξιδιών, που δεν θα του επέτρεπαν να επιστρέψει στη βάση του την προπαραμονή ή την παραμονή του μεγάλου ματς της 19ης Νοεμβρίου.

Στο μεταξύ, μετά το χθεσινό ρεπό οι «πράσινοι» επιστρέφουν στις προπονήσεις. Απόντες θα είναι οι διεθνείς Κατσουράνης, Καραγκούνης, Καπίνο (Ανδρών), Λαγός, Μαυρίας (Ελπίδων), Καντέ (Μάλι) και Κουίνσι (Γκάνα). Παράλληλα, Βύντρα και Ρούντολφ είναι αμφίβολο αν θα είναι διαθέσιμοι για το ερχόμενο ματς μιας και δεν έχουν ξεπεράσει ακόμη πλήρως την κάκωση στον έσω πλάγιο και τις ενοχλήσεις στους προσαγωγούς αντίστοιχα. Ο Λέτο έχει ένα αιμάτωμα στη γάμπα και θα μείνει για προληπτικούς λόγους εκτός προπονήσεων μέχρι την Τετάρτη. Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα έχει ήδη αποφασίσει να δώσει ρεπό το ερχόμενο Σαββατοκύριακο στους παίκτες του.

* Την πρόθεση να παρακολουθήσει από κοντά την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο ΟΑΚΑ για την Ευρωλίγκα την ερχόμενη Πέμπτη εξέφρασε ο Ζεσουάλδο Φερέιρα.

Αρχίζει ο έλεγχος

Ο οικονομικός έλεγχος στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός, τη ΓΗΠΕΛ και τη Green Team αρχίζει σήμερα με στόχο να ολοκληρωθεί μέχρι τις 18 Νοεμβρίου. Χθες στη συνάντηση του προέδρου Δημήτρη Γόντικα και των νομικών εκπροσώπων της οικογένειας Βαρδινογιάννη και του Αλ Σαούντ συμφωνήθηκε να αρχίσει ο έλεγχος και υπογράφηκε σχετική ρήτρα εμπιστευτικότητας.

Στο μεταξύ, ο Βλάσης Τσάκας αναχωρεί για το εξωτερικό, όπου θα έχει ραντεβού με τον ίδιο τον πρίγκιπα ή συνεργάτες του, προκειμένου να τον ενημερώσει για την πορεία των επαφών και να προετοιμάσει την άφιξή του στην Ελλάδα. Πάντως το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό δεν πρόκειται να το παρακολουθήσει από κοντά στο «Καραϊσκάκη» για λόγους ασφαλείας.

Αξίζει να σημειωθεί πως στα εγκαίνια των νέων γραφείων του συνδέσμου «Panatha USA» στη Νέα Υόρκη, ο Βλάσης Τσάκας μίλησε τηλεφωνικά στα περίπου 150 άτομα που έδωσαν το «παρών» και διάβασε γράμμα του Αλ Σαούντ, ο οποίος υποσχέθηκε το Μάιο να επισκεφτεί το σύνδεσμο!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x