Stoiximan Super League

«Μπορεί να τα καταφέρει ο Ολυμπιακός»

Εντυπωσιασμένος από την δουλειά που γίνεται στον Ολυμπιακό και θαυμαστής του Ερνέστο Βαλβέρδε δήλωσε ο Ολιβιέ Πανταλονί. Ο τεχνικός της Αζαξιό, επέλεξε να παρακολουθήσει από κοντά τους «ερυθρόλευκους», στο πλαίσιο των ενεργειών που απαιτούνται για να αναβαθμίσει το δίπλωμα προπονητικής του, εμφανίστηκε βέβαιος ότι μπορούν να φύγουν με θετικό αποτέλεσμα από την έδρα της Μαρσέιγ, ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τις εγκαταστάσεις τους στο Ρέντη.

Εντυπωσιασμένος από την δουλειά που γίνεται στον Ολυμπιακό και θαυμαστής του Ερνέστο Βαλβέρδε δήλωσε ο Ολιβιέ Πανταλονί.

Ο τεχνικός της Αζαξιό, επέλεξε να παρακολουθήσει από κοντά τους «ερυθρόλευκους», στο πλαίσιο των ενεργειών που απαιτούνται για να αναβαθμίσει το δίπλωμα προπονητικής του, εμφανίστηκε βέβαιος ότι μπορούν να φύγουν με θετικό αποτέλεσμα από την έδρα της Μαρσέιγ, ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τις εγκαταστάσεις τους στο Ρέντη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα του “olympiacos.org”:

«Είναι στο πλαίσιο της ιδιότητάς μου σαν προπονητής στη Γαλλία. Ζήτησα να έρθω στον Ολυμπιακό γατί γνώριζα τον Φρανσουά Μοδέστο, αλλά και γιατί ο Ολυμπιακός είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. Η περιοχή από την οποία έρχομαι από τη Γαλλία είναι η Κορσική και επικρατεί η ίδια νοοτροπία που υπάρχει και στην Ελλάδα. Οπότε ήθελα να δω πως δουλεύουνε σε ένα μεγάλο σύλλογο σαν τον Ολυμπιακό».

Για το πως βλέπει τις προπονήσεις του Ερνέστο Βαλβέρδε: «Ήρθα αυτή την εβδομάδα, ουσιαστικά από χθες. Δεν είναι όλοι οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού εδώ. Γνωρίζω καλά την καριέρα που έχει κάνει ο Βαλβέρδε και στην Ελλάδα αλλά και στην Ισπανία. Και είμαι θαυμαστής της δουλειάς του σχετικά με τη φιλοσοφία που έχει».

Για το ματς με την Μαρσέιγ: «Αυτή τη στιγμή είναι σε καλή κατάσταση αν και είχε δύσκολο ξεκίνημα στο γαλλικό πρωτάθλημα. Αλλά πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός έχει τα φόντα για να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα στη Μασσαλία. Ειδικά στα ματς που τον είδα με Άρσεναλ και Μαρσέιγ πιστεύω ότι έχει τον τρόπο να τα καταφέρει».

Για τις εγκαταστάσεις του Ρέντη: «Εμείς δεν έχουνε τόσο καλές εγκαταστάσεις (γελάει). Είμαι θαυμαστής της δουλειάς που γίνεται εδώ. Πραγματικά έχω εντυπωσιαστεί με αυτά που έχω δει εδώ. Πραγματικά γίνεται πολύ καλή δουλειά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x