Stoiximan Super League

Τους άρεσε ο Πέτσος

Κάτι παραπάνω από θετικές ήταν οι εντυπώσεις του Ντάρκο Κοβάσεβιτς και του Γιώργου Κοκολάκη για τον Θάνο Πέτσο, ο οποίος ήταν από τους καλύτερους – αν όχι ο καλύτερος – παίκτης της Εθνικής Ελπίδων στην ήττα () από τη Γερμανία για την προκριματική φάση του Euro 2013 U-21.

Κάτι παραπάνω από θετικές ήταν οι εντυπώσεις του Ντάρκο Κοβάσεβιτς και του Γιώργου Κοκολάκη για τον Θάνο Πέτσο, ο οποίος ήταν από τους καλύτερους – αν όχι ο καλύτερος – παίκτης της Εθνικής Ελπίδων στην ήττα (4-5) από τη Γερμανία για την προκριματική φάση του Euro 2013 U-21. Όπως είχε γίνει γνωστό, ο νεαρός άσος ήταν ένας από τους παίκτες που ήθελαν να «τσεκάρουν» ο τεχνικός διευθυντής και ο σκάουτερ του Ολυμπιακού.

Ο 20χρονος μέσος έπαιξε σε όλο το ενενηντάλεπτο της αναμέτρησης και πέτυχε τα δύο από τα τέσσερα γκολ της «γαλανόλευκης», αποδεικνύοντας για ποιον λόγο τον καλεί ο Φερνάντο Σάντος στην Εθνική Ανδρών. Αυτή τη φορά κλήθηκε να ενισχύσει την ομάδα του Γιώργου Γεωργιάδη, όμως ο Μλάπα έδωσε στο 95’ το «τρίποντο» στους Γερμανούς.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι τις 30 Ιουνίου 2014 με την Μπάγερ Λεβερκούζεν, η οποία τον έχει παραχωρήσει με τη μορφή δανεισμού στην Καϊζερσλάουτερν και έχει παίξει σε 13 ματς (670 λεπτά συμμετοχής, ενώ έχει σκοράρει μία φορά).

Εν τω μεταξύ, οι Πειραιώτες διαψεύδουν τις φήμες που ήθελαν πως ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Φερνάντο Μπελούτσι. «Ποτέ δεν έχουμε μιλήσει για αυτό το θέμα. Οπότε τι να πούμε», έλεγαν στην ΠΑΕ.

Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x