Stoiximan Super League

«Ρισκάρει και… του βγαίνει»

Υπέρμαχος της απόφασης του Φερνάντο Σάντος να δώσει την ευκαιρία της Εθνικής σε πολλούς νέους παίκτες παρουσιάστηκε ο Γιώργος Παράσχος. Μιλώντας στην εκπομπή «Insiders» του Βασίλη Σαμπράκου στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6, ο τεχνικός του Λεβαδειακού τόνισε ότι πρόκειται για ένα ρίσκο του Πορτογάλου συναδέλφου του που «του βγαίνει μέχρι τώρα». Ερωτώμενος, δε, για τη δική του ομάδα, χαρακτήρισε «Γολγοθά» το πρόγραμμά της και εξέφρασε την ελπίδα να διαψεύσει όσους τη θεωρούν καταδικασμένη.

Υπέρμαχος της απόφασης του Φερνάντο Σάντος να δώσει την ευκαιρία της Εθνικής σε πολλούς νέους παίκτες παρουσιάστηκε ο Γιώργος Παράσχος.

Μιλώντας στην εκπομπή «Insiders» του Βασίλη Σαμπράκου στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6, ο τεχνικός του Λεβαδειακού τόνισε ότι πρόκειται για ένα ρίσκο του Πορτογάλου συναδέλφου του που «του βγαίνει μέχρι τώρα».

Ερωτώμενος, δε, για τη δική του ομάδα, χαρακτήρισε «Γολγοθά» το πρόγραμμά της και εξέφρασε την ελπίδα να διαψεύσει όσους τη θεωρούν καταδικασμένη.


Αναλυτικά όσα είπε ο κ. Παράσχος

Για το πώς είδε την Εθνική με τη Ρωσία: «Η Εθνική δείχνει μια σταθερότητα, έχει έναν τρόπο παιχνιδιού που έχει καθιερώσει ο Σάντος. Επίσης πολύ καλή ψυχολογία και ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με τη Ρωσία μπορούσαμε να νικήσουμε. Το σερί των 16 αγώνων δείχνει πως έχει βρει τη σωστή χημεία ο Σάντος και μπορεί να φτάσει σε ακόμα καλύτερα αποτελέσματα».

Για τη δοκιμή πολλών νέων παικτών: «Το συγκεκριμένο ρίσκο που πήρε ο Σάντος είναι πολύ σωστό. Θέλει να δώσει ευκαιρίες σε όλα τα παιδιά (κάτι που δεν έκαναν οι προκάτοχοί του) και μέχρι τώρα του βγαίνει. Θα μπορέσει να διαλέξει ανάμεσα στους καλύτερους και να φτάσει στην πιο δυνατή 25άδα».

Για το στιλ παιχνιδιού της Εθνικής: «Ο τρόπος παιχνιδιού (4-3-3) είναι πετυχημένος και δεν βλέπω κανένα λόγο να τον αλλάξει ο κ. Σάντος. Νομίζω ότι αυτόν θα εφαρμόσει στα επίσημα. Νομίζω ότι και το επίπεδο των παικτών έχει ανέβει, αλλά το στιλ παιχνιδιού του Σάντος έχει ταιριάξει απόλυτα στις δυνατότητές τους. Αν βελτιώσουμε λίγο και την επιθετική ανάπτυξή μας μέσω του κέντρου, θα πάμε πολύ καλύτερα».

Για την καθυστερημένη είσοδο του Λεβαδειακού στη Σούπερ Λίγκα: «Είναι παγκόσμιο φαινόμενο το φετινό αλαλούμ στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Το να μπαίνεις στο πρωτάθλημα στη 10η αγωνιστική. Πρόκειται για κάτι πρωτόγνωρο -ακόμα και για επαγγελματίες που είναι χρόνια στο χώρο όπως εγώ. Σκεφτείτε πόσα συνεχόμενα ματς θα δώσουν οι παίκτες μας, όταν τα προηγούμενα χρόνια είχαν συνηθίσει σε τελείως διαφορετικούς ρυθμούς.

Κάναμε προπονήσεις και κάποια φιλικά -όσα μπορέσαμε απέναντι σε δυνατούς αντιπάλους- αλλά είναι πολύ δύσκολο να βρεις ρυθμό. Θα φανεί την Κυριακή πόσο μπορούμε να τα καταφέραμε στο ξεκίνημα αυτού του Γολγοθά. Ξέρουμε ότι είναι πολύ δύσκολο και ότι όλοι μας θεωρούν καταδικασμένους (εμάς και τη Δόξα) αλλά θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να τους διαψεύσουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x