Stoiximan Super League

Μόνο η ΑΕΚ σώζει την… ΑΕΚ!

Τουλάχιστον μέχρις αποδείξεως του εναντίου. Οι επαφές της ΠΑΕ με επενδυτές… απ’ όλο τον κόσμο είναι υπαρκτές, αλλά έως ότου υπάρξει και πρόταση, η σωτηρία μπορεί να αναζητηθεί μόνο εκ των έσω. Με την ελπίδα -αλλά χωρίς σοβαρές ενδείξεις ακόμα- ότι ο επενδυτής απ’ το Κατάρ/ο συμπαίκτης από τις ΗΠΑ/ο συνομιλητής από τη Ρωσία θα αποδειχθεί η λύση που θα τη λυτρώσει, η ΑΕΚ μπορεί να περιμένει φως στο τούνελ μόνο από τους μετόχους της.

Τουλάχιστον μέχρις αποδείξεως του εναντίου.

Οι επαφές της ΠΑΕ με επενδυτές… απ’ όλο τον κόσμο είναι υπαρκτές, αλλά έως ότου υπάρξει και πρόταση, η σωτηρία μπορεί να αναζητηθεί μόνο εκ των έσω.

Με την ελπίδα -αλλά χωρίς σοβαρές ενδείξεις ακόμα- ότι ο επενδυτής απ’ το Κατάρ/ο συμπαίκτης από τις ΗΠΑ/ο συνομιλητής από τη Ρωσία θα αποδειχθεί η λύση που θα τη λυτρώσει, η ΑΕΚ μπορεί να περιμένει φως στο τούνελ μόνο από τους μετόχους της.

Από την ΠΑΕ ΑΕΚ επιβεβαιώνονται πλήρως οι επαφές που υπάρχουν με διαμεσολαβητές ξένων επενδυτών.

Αυτό που δεν επιβεβαιώνεται είναι ότι υπάρχει κάτι παραπάνω από φιλολογικό ενδιαφέρον και πρώιμες συζητήσεις. Τόσο με τους Άγγλους (που παρουσιάζονται να εκπροσωπούν επενδυτές απ’ το Κατάρ και με τους οποίους ήδη έγινε μια πρώτη ανταλλαγή στοιχείων), όσο και με τον Ρώσο επιχειρηματία -με τον οποίο εξακολουθεί να έχει επαφή ο Σταύρος Αδαμίδης.Την ίδια ώρα, ο Νίκος Νοτιάς παρουσιάζεται να έχει «στα σκαριά» συνεργασία με συμπαίκτη από τις ΗΠΑ -ενώ στην επικαιρότητα διατηρείται και το όνομα του Τζον Άντζελος.

Καλά, λοιπόν, όλα αυτά και ευκταία η πραγματοποίηση ενός έστω από τα σενάρια, αλλά η ΑΕΚ (μέχρι και αν γίνει κάτι τέτοιο) πρέπει να αντιμετωπίσει τη (σκληρή) πραγματικότητα. Αυτή που λέει πως χρειάζεται άμεσα ρευστό (πάνω από 2,5 εκατ. ευρώ) για να μπορέσει να ανταπεξέλθει στις άμεσες υποχρεώσεις της, να πληρώσει μέρος των οφειλομένων στους παίκτες της και γενικά να… αναπνεύσει.

Το «οξυγόνο» αυτό, λοιπόν (που θα φτάσει μέχρι το επόμενο στάδιο της αδειοδότησης το Μάρτιο, αλλά θα δώσει παράταση ζωής στην ομάδα) με τα τωρινά δεδομένα μπορεί να δοθεί μόνο από τους μετόχους. Το αποθαρρυντικό για την ΑΕΚ είναι πως δεν το περιμένει βάσει χειροπιαστών εξελίξεων (ο Παππάς παραμένει απών και οι επαφές του Νοτιά δεν προκύπτει από πουθενά ότι έχουν αποτέλεσμα). Αλλά περισσότερο βάσει της… εις άτοπον απαγωγής που λέει πως «δεν γίνεται να πάνε στη Γ.Σ. με άδεια χέρια και ν’ αφήσουν την ΑΕΚ να πεθάνει».

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x