Stoiximan Super League

Αισιοδοξία για Ιμπαγάσα

Στη σημερινή προπόνηση του Ολυμπιακού θα κριθεί σε ένα μεγάλο μέρος η συμμετοχή του Αριέλ Ιμπαγάσα στο ντέρμπι (19/11) με τον Παναθηναϊκό στο Καραϊσκάκη. Το ιατρικό επιτελείο των Πειραιωτών θεωρεί ότι ο Αργεντινός μέσος δεν έχει κάτι σοβαρό και θα καταφέρει να δώσει το «παρών» στο σαββατιάτικο παιχνίδι.

Στη σημερινή προπόνηση του Ολυμπιακού θα κριθεί αν ο Αριέλ Ιμπαγάσα θα αγωνιστεί στο ντέρμπι (19/11) με τον Παναθηναϊκό στο Καραϊσκάκη. Το ιατρικό επιτελείο των Πειραιωτών θεωρεί ότι ο Αργεντινός μέσος δεν έχει κάτι σοβαρό και θα καταφέρει να δώσει το «παρών» στο σαββατιάτικο ματς.

Κατά τη διάρκεια του χθεσινού προγράμματος ο 35χρονος παίκτης παραπονέθηκε πως αισθάνεται ενοχλήσεις στον δεξιό τετρακέφαλο, όμως δηλώνει αποφασισμένος να παίξει κόντρα στους «πράσινους». Από την πλευρά του, το τεχνικό επιτελείο τονίζει ότι ο Ιμπαγάσα δεν χάνει τέτοια ματς, αν και υπάρχει η εκτίμηση ότι θα προλάβει να κάνει μία-δύο προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα.

Ο «Κάνιο» θα προσπαθήσει σήμερα να ανεβάσει ρυθμούς και αύριο να ακολουθήσει το κανονικό πρόγραμμα προπόνησης. Πάντως, ο Ερνέστο Βαλβέρδε σκέφτεται το ενδεχόμενο να χρησιμοποιήσει αντί του Ιμπαγάσα τον Φραν Γέστε, ο οποίος προπονείται κανονικά όλο αυτό το διάστημα.

Όσον αφορά την κατάσταση του Ραφίκ Τζεμπούρ, όλα δείχνουν ότι σήμερα θα προπονηθεί κανονικά. Απλά χθες συνεννοήθηκε με τους γιατρούς και δεν θα χάσει ούτε εκείνος το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Από χθες βρίσκεται στην Ελλάδα ο Ζαν Μακούν, ο οποίος αποχώρησε μαζί τους υπόλοιπους παίκτες της εθνικής Καμερούν από την αποστολή της ομάδας λόγω της αθέτησης της συμφωνίας από την ομοσπονδία της χώρας.

Σήμερα αναμένεται να επιστρέψουν και οι υπόλοιποι διεθνείς, αφού χθες είχαν αγώνες ο Τοροσίδης, ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, ο Χολέμπας (με την Εθνική Ελλάδα κόντρα στη Ρουμανία), ο Μέλμπεργκ (με τη Σουηδία απέναντι στην Αγγλία) και ο Μιραλάς (με το Βέλγιο, το οποίο αντιμετώπισε τη Γαλλία).

Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x