Stoiximan Super League

«Ο Βεντούρης θα λογοδοτήσει στον κόσμο και τη δικαιοσύνη»!

Την έντονη δυσαρέσκεια του Βασίλη Τσάβαλου προκάλεσαν τα του Γεράσιμου Βεντούρη, νωρίτερα, στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6! O πρόεδρος του Πανιωνίου, με δήλωσή του, τόνισε πως «ο Βεντούρης θα κληθεί να λογοδοτήσει, τόσο στον κόσμο του Πανιωνίου, όσο και στη δικαιοσύνη για όλα τα δεινά που προκάλεσε η διοίκησή του στον σύλλογο»! «Ο Λεμονής δεν χρειάζεται κανενός την υποστήριξη», αναφέρει.

Την έντονη δυσαρέσκεια του Βασίλη Τσάβαλου προκάλεσαν τα λεγόμενα του Γεράσιμου Βεντούρη, νωρίτερα, στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6!

O πρόεδρος του Πανιωνίου, με δήλωσή του, τόνισε πως «όταν με το καλό επιτευχθεί… η οικονομική εξυγίανση-αδειοδότηση και η σωτηρία της ομάδας… ο κ. Γεράσιμος Βεντούρης να είναι σίγουρος πως θα κληθεί να λογοδοτήσει, τόσο στον κόσμο του Πανιωνίου, όσο και στη δικαιοσύνη για όλα τα δεινά που προκάλεσε η διοίκησή του στον σύλλογο»!

«Ο Τάκης Λεμονής δεν χρειάζεται κανενός την υποστήριξη», αναφέρει.

Αναλυτικά, η δήλωση του κ. Τσάβαλου:

Τη δεδομένη χρονικά στιγμή, αυτό που προέχει και απασχολεί όλους μας στην οικογένεια του Πανιωνίου είναι η οικονομική εξυγίανση-αδειοδότηση και η σωτηρία της ομάδας.

Όταν με το καλό επιτευχθεί αυτό, τότε ο κ. Γεράσιμος Βεντούρης να είναι σίγουρος πως θα κληθεί να λογοδοτήσει, τόσο στον κόσμο του Πανιωνίου, όσο και στη δικαιοσύνη για όλα τα δεινά που προκάλεσε η διοίκησή του στον σύλλογο.

Όσον αφορά, δε, στον προπονητή της ομάδας, Τάκη Λεμονή, δεν χρειάζεται κανενός την υποστήριξη. Η πορεία του στο ελληνικό ποδόσφαιρο και στον Πανιώνιο, τόσο ως παίκτης, όσο και ως προπονητής, μιλάει από μόνη της.

Βασίλης Τσάβαλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x