Stoiximan Super League

Υπόκλιση Κωστένογλου στους παίκτες του

Το… καπέλο στους ποδοσφαιριστές του -για την κατανόηση που δείχνουν στα μεγάλα προβλήματα της ΑΕΚ- έβγαλε ο Νίκος Κωστένογλου. Μιλώντας στη NOVA, ο Έλληνας τεχνικός παραδέχθηκε τις δυσκολίες που δημιουργεί η οικονομική αστάθεια και επαίνεσε τους «κιτρινόμαυρους» για τον επαγγελματισμό με τον οποίο την αντιμετωπίζουν. Αφού τόνισε, δε, πόσο ανάγκη έχει η «Ένωση» τον κόσμο της, τον κάλεσε να δώσει δυναμικό «παρών» στο παιχνίδι με τον Αστέρα.

Το… καπέλο στους ποδοσφαιριστές του -για την κατανόηση που δείχνουν στα μεγάλα προβλήματα της ΑΕΚ- έβγαλε ο Νίκος Κωστένογλου.

Μιλώντας στη NOVA, ο Έλληνας τεχνικός παραδέχθηκε τις δυσκολίες που δημιουργεί η οικονομική αστάθεια και επαίνεσε τους «κιτρινόμαυρους» για τον επαγγελματισμό με τον οποίο την αντιμετωπίζουν.

Αφού τόνισε, δε, πόσο ανάγκη έχει η «Ένωση» τον κόσμο της, τον κάλεσε να δώσει δυναμικό «παρών» στο παιχνίδι με τον Αστέρα.


Αναλυτικά όσα είπε ο Κωστένογλου

Για τη συμπαράσταση των φιλάθλων: «Θα ήθελα να καλέσω τον κόσμο μας, να έρθει στο γήπεδο, να βρεθεί κοντά μας, γιατί πραγματικά έχουμε ανάγκη την παρουσία του. Η ψυχολογική τόνωση των παικτών μας θεωρώ πως θα είναι και το πιο καθοριστικό ως προς την έκβαση του παιχνιδιού».

Για την οικονομική αστάθεια στο σύλλογο ο τεχνικός της Ενωσης: «Σίγουρα είναι κάτι που μας προβληματίζει και δυσχεραίνει το έργο μας. Θεωρώ, όμως, ότι αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά. Έχουμε πολύ καλούς ποδοσφαιριστές και πολύ καλούς χαρακτήρες, οι οποίοι προσπαθούν και παρουσιάζονται καθημερινά πολύ προσηλωμένοι στην δουλειά και γι' αυτό θέλω να τους δώσω συγχαρητήρια. Για το ότι, σε όλες τις ημέρες της διακοπής, έδειξαν τον επαγγελματισμό τους και πραγματικά είναι προετοιμασμένοι για το παιχνίδι που πρόκειται να αγωνιστούν».

Για το φερόμενο ενδιαφέρον επενδυτών: «Ευελπιστούμε σύντομα να βρεθεί μια λύση, καθώς όπως είχα αναφερθεί και στο παρελθόν, αν δεν βρεθεί πολύ σύντομα, αυτήν την αντιξοότητα θα τη βρούμε μπροστά μας και θα δυσχεραίνει πάρα πολύ την κατάσταση».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x