Stoiximan Super League

Μέσα ο Γέστε, έξω ο Ιμπαγάσα

Όλα δείχνουν ότι ο Αριέλ Ιμπαγάσα δεν θα είναι απόλυτα έτοιμος να αγωνιστεί στο αυριανό (19:30) ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν εμφανίζεται διατεθειμένος να ρισκάρει με τη χρησιμοποίηση του Αργεντινού χαφ και στη θέση του ενδέχεται να παίξει ο Φραν Γέστε. Τα πλάνα του Ισπανού τεχνικού για το παιχνίδι κόντρα στον «αιώνιο» αντίπαλο.

Όλα δείχνουν ότι ο Αριέλ Ιμπαγάσα δεν θα είναι απόλυτα έτοιμος να αγωνιστεί στο αυριανό (19:30) ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Ο Αργεντινός χαφ ακολούθησε και στη χθεσινή προπόνηση ατομικό πρόγραμμα, όμως δεν αποκλείεται σήμερα να γίνει η έκπληξη και να τεθεί στη διάθεση του Ερνέστο Βαλβέρδε για το παιχνίδι κόντρα στον «αιώνιο» αντίπαλο.

Πάντως, υπάρχει η εκτίμηση ότι ο Ισπανός τεχνικός δεν θα ρισκάρει με τη χρησιμοποίηση του 35χρονου παίκτη και θα βάλει τον Φραν Γέστε (ή τον Νταβίντ Φουστέρ) στη θέση του. Ο «Τσινγκούρι» έχει στο μυαλό του πως μετά το παιχνίδι με το «τριφύλλι» υπάρχει εκείνο με τη Μαρσέιγ στη Γαλλία, όπου θα κριθεί το ευρωπαϊκό μέλλον των Πειραιωτών τη φετινή σεζόν.

Χθες ο Βαλβέρδε ρώτησε τον Ιμπαγάσα για την κατάστασή του. «Αν γίνεται να περιμένεις μέχρι αύριο (σ.σ.: σήμερα)», φέρεται να απάντησε ο Αργεντινός, ο οποίος εμφανίζεται αποφασισμένος να δοκιμάσει στη σημερινή προπόνηση για να παίξει αύριο.

Όσον αφορά την ενδεκάδα, ο Ισπανός αναμένεται να τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Μέγκιερι και στην άμυνα – από δεξιά προς αριστερά – τους Τοροσίδη, Μέλμπεργκ, Αβραάμ Παπαδόπουλο και Χολέμπας. Στο κέντρο θα αγωνιστούν ο Μακούν (ή ο Μοντέστο) και ο Ορμπάιθ. Πιο μπροστά θα παίξει ένας εκ των Ιμπαγάσα ή Γέστε, έχοντας στα δεξιά τον Μιραλάς και στα αριστερά τον Μόνχε. Στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Τζεμπούρ. Οι μόνοι σίγουροι απόντες θα είναι οι Φέισα και Παπάζογλου.

«Είστε καλύτεροι, νικήστε τους»

Το «παρών» στις εγκαταστάσεις του Ρέντη έδωσε το απόγευμα της Πέμπτης ο Βαγγέλης Μαρινάκης, προκειμένου να μιλήσει στους παίκτες του Ολυμπιακού για το προσεχές ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Διαβάστε αναλυτικά τι είπε στους ποδοσφαιριστές του Βαλβέρδε ο πρόεδρος της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ…

Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x