Stoiximan Super League

Γόντικας: «Θα κάνουμε τα πάντα για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα»

Ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα, αλλά όχι και από την εμφάνιση του Παναθηναϊκού στο δεύτερο ημίχρονο, δήλωσε ο Δημήτρης Γόντικας, μετά τη λήξη του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, που έληξε 1-1. «Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα, όχι τόσο, όμως, από την εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο…», είπε ο πρόεδρος του «τριφυλλιού», ενώ τόνισε: «Θα κάνουμε τα πάντα για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα».

Ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα, αλλά όχι και από την εμφάνιση του Παναθηναϊκού στο δεύτερο ημίχρονο, δήλωσε ο Δημήτρης Γόντικας, μετά τη λήξη του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, που έληξε 1-1.

«Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα, όχι τόσο, όμως, από την εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο…», είπε ο πρόεδρος του «τριφυλλιού», ενώ τόνισε: «Θα κάνουμε τα πάντα για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα».

Αφού, δε, σημείωσε πως «το ματς ήταν εξαιρετικό, με την μπάλα να πηγαίνει συνεχώς πάνω κάτω», δήλωσε για τον Φερέιρα, που τόσο στήριξε: «Θα έχει την ευκαιρία να κάνει κι άλλα… Αλλά, όπως έχω ξαναπεί, επειδή η ζωή και ο αθλητισμός κάνουν κύκλους, θα έρθει πάλι η ώρα που θα δοκιμαστούμε όλοι…».

Για το πολύ καλό πρόσωπο που εμφανίζουν οι «πράσινοι» τον τελευταίο καιρό, είπε: «Υπάρχει ομοιογένεια και ομογένεια. Κυρίως, έχουμε βελτιώσει την ανάπτυξή μας. Το πιο σημαντικό είναι η αγωνιστική κατάσταση της ομάδας. Ωστόσο, έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας».

Τέλος, για τις εξελίξεις στα διοικητικά, ανέφερε: «Από Δευτέρα θα τα πούμε…».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x