Άδικη χαρακτήρισε την ήττα του ΟΦΗ από τον Άρη ο πρόεδρος των Κρητικών, Νίκος Μαχλάς στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας αλλά τόνισε πως πρέπει να αφήσουν το συγκεκριμένο ματς στο παρελθόν και να προχωρήσουν μπροστά. Ο ισχυρός άνδρας των Ηρακλειωτών επισήμανε πως οι παίκτες κάνουν μια μεγάλη προσπάθεια και το αποτέλεσμα με αντίπαλο τους «κίτρινους» δεν πρέπει να τους αποσυντονίσει.
Αναλυτικά όσα είπε ο Νίκος Μαχλάς στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΟΦΗ:
«Η ομάδα μας έχει συνέχεια. Δεν σταματάει στο χθεσινό ματς. Νομίζω ότι έγινε ένα συναρπαστικό παιχνίδι και η ήττα είναι άδικη. Θα πρέπει να μάθουμε από τα όποια λάθη κάναμε, ώστε να παρουσιαστούμε καλύτεροι στη συνέχεια. Ο διαιτητής έκανε λάθη. Δεν στεκόμαστε σ' αυτό το γεγονός. Προχωράμε μπροστά. Ο ΟΦΗ κάνει μια πολύ καλή προσπάθεια και το γεγονός αυτό δεν μπορεί να το μειώσει η άδικη ήττα από τον Άρη. Ο Άρης ήταν καλύτερος στο πρώτο μέρος, ενώ ο ΟΦΗ πολύ καλύτερος στο δεύτερο.
Θα πρέπει να έχουμε θετική σκέψη. Σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να χαλάσουμε την πολύ καλή εικόνα που έχει η ομάδα μας και ότι έχουμε δημιουργήσει μέχρι σήμερα. Μια νίκη δεν θα έλυνε τα όποια προβλήματα έχει η ομάδα μας. Καμία διαιτησία δεν μπορεί να αλλοιώσει τη πολύ καλή παρουσία του ΟΦΗ. Τα προβλήματα υπήρχαν, υπάρχουν και θα συνεχίσουν να υπάρχουν. Κανείς δεν μπορεί να το κρύψει. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά, όπως έχουμε κάνει μέχρι σήμερα. Το πρωτάθλημα λήγει τον ερχόμενο Απρίλιο και τότε θα κριθεί η προσπάθεια όλων».
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






