Stoiximan Super League

«Τραβηγμένο το πέναλτι στον Μαυρία»

Στο τρίτο γκολ του Παναθηναϊκού που σημειώθηκε με πέναλτι που πήρε ο Μαυρίας σε μαρκάρισμα του Γεωργίου, στάθηκε ιδιαίτερα στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα (3-1) ο Νίκος Αναστόπουλος. Ο τεχνικός του ΟΦΗ το χαρακτήρισε «τραβηγμένο και καθοριστικό…»

Στο τρίτο γκολ του Παναθηναϊκού που σημειώθηκε με πέναλτι που πήρε ο Μαυρίας σε μαρκάρισμα του Γεωργίου, στάθηκε ιδιαίτερα στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα (3-1) ο Νίκος Αναστόπουλος.

Ο τεχνικός του ΟΦΗ το χαρακτήρισε «τραβηγμένο και καθοριστικό…»

«Ξέραμε ότι το ματς ήταν δύσκολο. Παίζαμε με την πρώτη ομάδα, με καλή ψυχολογία μετά το παιχνίδι της με τον Ολυμπιακό. Μια ομάδα φορμαρισμένη. Πιστεύω ότι καθοριστικό σημείο του ματς ήταν η φάση του πέναλτι. Πιστεύω ότι στην πρώτη ματιά ήταν τραβηγμένο. Την προηγούμενη εβδομάδα δεν μας δόθηκε το ίδιο και χάσαμε τον παίκτη μας», είπε αρχικά ο προπονητής των Κρητικών.

Όσο για το ματς και τον τρόπο που αγωνίστηκαν οι δύο ομάδες, τόνισε:

«Έγινε ένα ωραίο, ανοιχτό παιχνίδι. Κλείσαμε μια σειρά από δύσκολους αγώνες. Η συγκομιδή είναι αρκετά καλή και μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου έχουμε ματς στα μέτρα μας. Συγχαρητήρια στους παίκτες για την προσπάθεια που έκαναν».

Ερωτηθείς για το ποιες ομάδες θα διεκδικήσουν το πρωτάθλημα, απάντησε:

«Έχουμε παίξει με όλους. Το πρωτάθλημα θα κριθεί ανάμεσα στις δύο μεγάλες ομάδες. Τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x