Stoiximan Super League

Τα Πηγάδια είναι… βαθιά!

Βαθιά… αποδείχθηκαν για τον Ατρόμητο τα Πηγάδια, καθώς εκεί γνώρισε την πρώτη του ήττα στη φετινή Σούπερ Λίγκα. Η SKODA Ξάνθη, που κατά διαστήματα πρόσφερε και θέαμα –κυρίως- με τον Βλαχοδήμο, επικράτησε δίκαια 3-0 της ομάδας του Περιστερίου, η οποία πραγματοποίησε ίσως την χειρότερή της εμφάνιση μέχρι σήμερα. Μαρκόβσκι (4’), Βασιλακάκης (19’) και το αυτογκόλ του Τομάς (47’) ήταν οι σκόρερ της αναμέτρησης.

Βαθιά… αποδείχθηκαν για τον Ατρόμητο τα Πηγάδια, καθώς εκεί γνώρισε την πρώτη του ήττα στη φετινή Σούπερ Λίγκα.

Η SKODA Ξάνθη, που κατά διαστήματα πρόσφερε και θέαμα –κυρίως- με τον Βλαχοδήμο, επικράτησε δίκαια 3-0 της ομάδας του Περιστερίου, η οποία πραγματοποίησε ίσως την χειρότερή της εμφάνιση μέχρι σήμερα.

Μαρκόβσκι (4’), Βασιλακάκης (19’) και το αυτογκόλ του Τομάς (47’) ήταν οι σκόρερ της αναμέτρησης.

«Τώρα θα σκεφτώ το μέλλον και την καριέρα μου», τόνισε ο Γιώργος Δώνης στη συνέντευξη Τύπου.



Καλημέρα και… γκολ

Με διάθεση να εκμεταλλευτεί την έδρα αλλά και την καλή αγωνιστική της κατάσταση, ξεκίνησε η Ξάνθη. Οι παίκτες του Μαρίνου Ουζουνίδη, σε αντίθεση με εκείνους του Γιώργου Δώνη, μπήκαν πολύ επιθετικά και το αποτέλεσμα ήταν να σκοράρουν πρώτοι, με τον Μαρκόβσκι μόλις στο 4’, ύστερα από εξαιρετική ενέργεια του Βλαχοδήμου. Το… χρώμα της φανέλας του Βιβιανί φάνηκε στο 10 λεπτό στην πρώτη επιθετική ενέργεια του Ατρομήτου, αλλά σε καμία περίπτωση δεν απείλησε τον τερματοφύλακα των Ακριτών.

Στο 19’ ο Βασιλακάκης έκανε το 2-0 για τους γηπεδούχους, με τον Ατρόμητο να συνεχίζει να απογοητεύει τόσο αμυντικά όσα και επιθετικά. Σχεδόν στο 30ο λεπτό το παιχνίδι ισορρόπησε, όχι γιατί έγιναν πιο απειλητικοί οι φιλοξενούμενοι, αλλά η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη έμοιαζε σαν να είχε κατεβάσει τον ρυθμό της. Μοναδική καλή στιγμή για τους Περιστεριώτες, στο πρώτο 45λεπτο, ήταν η προβολή του Ζουέλα από καλή θέση, που έφυγε άουτ, στο 38’.

Καλησπέρα και… γκολ

Ο Γιώργος Δώνης έβαλε τον Αναστασάκο στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου για να κυνηγήσει το γκολ, ωστόσο αυτό ήρθε για την Ξάνθη! Μόλις στο δεύτερο λεπτό της επανάληψης, ο Εντιμάρ έκανε το σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή, η μπάλα κόντραρε στον Τόμας και κατέληξε στα δίχτυα του Ιτάνζ. Οι μέσοι του Ατρομήτου δεν ήταν σε θέση να «τροφοδοτήσουν» τους επιθετικούς τους, γι’ αυτό οι Ξανθιώτες αποφάσισαν να προσφέρουν θέαμα, κυρίως με τον Βλαχοδήμο.

Αυτό πήγαν να εκμεταλλευτούν οι φιλοξενούμενοι μία με τον Σκόνδρα και μία με τον Μήτρογλου στη συνέχεια, αλλά δεν τα κατάφεραν, με αυτές να είναι και οι καλύτερες στιγμές τους στο δεύτερο ημίχρονο. Από εκείνο το σημείο και έπειτα, ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αισθητά, με την Ξάνθη να διατηρεί –χωρίς ιδιαίτερη πίεση- το 3-0 και να φτάνει στο τρίτο συνεχόμενο «τρίποντο».



SKODA Ξάνθη (Ουζουνίδης): Βιβιανί, Κομεσίδης, Μπέρτος, Βάλλας, Εντιμάρ, Βλαχοδήμος, Βασιλακάκης (83' Φλίσκας), Μαρκόβσκι, Πόι (81' Μαρσελίνιο), Ντάνι, Μάνταλος (71' Νταρμπιόν).

Πάγκος: Λυμπερόπουλος, Καζάκης, Σουάνης, Στάσιακ.

Ατρόμητος (Δώνης): Ιτάνζ, Σκόνδρας, Τομάς, Φυτανίδης (26' Σφακιανάκης), Τάτος, Επστάιν, Μπρίτο (46' Αναστασάκος), Γιαννούλης, Μήτρογλου, Ζουέλα, Πίτου Γκαρσία (55' Δημούτσος).

Πάγκος: Ράντμαν, Οικονόμου, Μπάλλας, Καραμάνος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x