Stoiximan Super League

Τα… γυρίζει ο Τσάκας

Αν και μετά το παιχνίδι με τον ΟΦΗ ο Βλάσης Τσάκας είπε πως ο Αλ Σαούντ θα αποσύρει την πρόταση λόγω της ανάρμοστης συμπεριφοράς των οπαδών προς τον εκπρόσωπό του, τώρα το γυρίζει, λέγοντας: «Είναι κάτι που σκεφτόμαστε σοβαρά, την Πέμπτη θα πάρουμε την οριστική μας απόφαση».

Αν και μετά το παιχνίδι με τον ΟΦΗ ο Βλάσης Τσάκας είπε πως ο Αλ Σαούντ θα αποσύρει την πρόταση λόγω της ανάρμοστης συμπεριφοράς των οπαδών προς τον εκπρόσωπό του, τώρα το γυρίζει, λέγοντας:

«Είναι κάτι που σκεφτόμαστε σοβαρά, την Πέμπτη θα πάρουμε την οριστική μας απόφαση».

Ο Βλάσης Τσάκας με δηλώσεις του σε οπαδικό site του Παναθηναϊκού τόνισε πως αυτοί που του επιτέθηκαν ήταν βαλτοί και ρίχνει τα «βέλη» στην διοίκηση του «τριφυλλιού».

Όσο για την απόκτηση των μετοχών από τον πρίγκιπα και τα όσα έγιναν μετά το παιχνίδι, είπε: «Μίλησα με τον πρίγκιπα και μου είπε κάνε αυτό που νομίζεις εσύ σωστό. Εγώ ως οπαδός του Παναθηναϊκού, δεν θέλω σε καμία περίπτωση να αποσύρω την πρόταση, καθώς την πονάω την ομάδα. Παρόλα αυτά, σαν επιχειρηματίας πρέπει να το σκεφτώ σοβαρά, διότι εμείς ήρθαμε να βάλουμε χρήματα στον Παναθηναϊκό και κάποιοι μας συμπεριφέρονται τόσο χυδαία. Την Πέμπτη θα πάρουμε την οριστική μας απόφαση».

Επιμέλεια: Αλέξης Παπαχρήστος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x