Stoiximan Super League

ΑΕΚτζή (ξανα)βάλε πλάτη

Μήνυμα συσπείρωσης, με αποστολείς όλους τους φορείς της ΑΕΚ και αποδέκτη (ξανά) τον κόσμο, εστάλη την Παρασκευή. Εκτός από τη νέα 45ημερη υπομονή στο θέμα του ιδιοκτησιακού -ΠΑΕ, Ερασιτεχνική, Παλαίμαχοι και Supporters ζητούν από τους φίλους της «Ένωσης» να επιστρέψουν δυναμικά στο γήπεδο. Αφού τονίζουν, λοιπόν, πόσο κρίσιμες στιγμές περνάει η ΑΕΚ και χαρακτηρίζουν τον κόσμο «τον μοναδικό, σε βάθος χρόνου, συμπαραστάτη της», τον καλούν να δώσει απάντηση σε όποιον αμφισβητεί τη δύναμή του.

Μήνυμα συσπείρωσης, με αποστολείς όλους τους φορείς της ΑΕΚ και αποδέκτη (ξανά) τον κόσμο, εστάλη το απόγευμα της Παρασκευής.

Εκτός από τη νέα 45ημερη υπομονή στο θέμα του ιδιοκτησιακού -ΠΑΕ, Ερασιτεχνική, Παλαίμαχοι και Supporters ζητούν από τους φίλους της «Ένωσης» να επιστρέψουν δυναμικά στο γήπεδο.

Αφού τονίζουν, λοιπόν, πόσο κρίσιμες στιγμές περνάει η ΑΕΚ και χαρακτηρίζουν τον κόσμο «τον μοναδικό, σε βάθος χρόνου, συμπαραστάτη της», τον καλούν να δώσει απάντηση σε όποιον αμφισβητεί τη δύναμή του.


Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Γίνεται μια μεγάλη προσπάθεια από όλους για να βγει η ομάδα μας από την πολύ δύσκολη θέση στην οποία βρίσκεται σήμερα.

Οι στιγμές που διανύει η ΑΕΚ είναι από τις πιο κρίσιμες στην ιστορία της. Για να ξεπεραστεί το σημερινό αδιέξοδο και να βρεθεί πάλι η ΑΕΚ εκεί που αξίζει να είναι, έχει ανάγκη, περισσότερο από κάθε άλλη φορά, τη στήριξη του κόσμου της. Του μοναδικού, σε βάθος χρόνου, συμπαραστάτη της κυρίως, στα δύσκολα.

Είναι γνωστό ότι οι επιτυχίες μας συνοδεύονταν πάντα από ομοψυχία, ενότητα και συναίσθημα. Καλούμε τους φιλάθλους μας στο ΟΑΚΑ στον αγώνα με την Κέρκυρα. Η παρουσία τους θα είναι η καλύτερη απάντηση σε οποιονδήποτε αμφισβητεί τη δύναμή τους.

ΠΑΕ ΑΕΚ
Ερασιτεχνική ΑΕΚ
Σύνδεσμος Παλαιμάχων ΑΕΚ
ΑΕΚ Supporters Club»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x