Stoiximan Super League

«Μάνικα» ο Κωστένογλου, συνάντηση με τους αρχηγούς!

Στη «μάνικα» μέσω της οποίας επιδιώχθηκε να σβηστεί η φωτιά που πήγε ν’ ανάψει στ’ αποδυτήρια της ΑΕΚ, μετατράπηκε ο Νίκος Κωστένογλου. Αντίθετα με τις προθέσεις τους, Νοτιάς και Αδαμίδης δεν μίλησαν στους παίκτες αλλά -μέσω του προπονητή- τους μετέφεραν υποσχέσεις για (κάποιες) πληρωμές εντός της εβδομάδας. Τις ίδιες επανέλαβαν, δε -μεγαλομέτοχος και πρόεδρος- σε συνάντηση που είχαν με τους αρχηγούς της ομάδας.

Στη «μάνικα» μέσω της οποίας επιδιώχθηκε να σβηστεί η φωτιά που πήγε ν’ ανάψει στ’ αποδυτήρια της ΑΕΚ, μετατράπηκε ο Νίκος Κωστένογλου.

Αντίθετα με τις προθέσεις τους, Νοτιάς και Αδαμίδης δεν μίλησαν στους παίκτες αλλά -μέσω του προπονητή- τους μετέφεραν υποσχέσεις για (κάποιες) πληρωμές εντός της εβδομάδας.

Τις ίδιες επανέλαβαν, δε -μεγαλομέτοχος και πρόεδρος- σε συνάντηση που είχαν με τους αρχηγούς της ομάδας.

Η απουσία χειροπιαστών εξελίξεων από τη Γ.Σ. της Παρασκευής και η (επιπλέον) υπομονή που φοβούνταν ότι θα τους ζητηθεί, πλησίασαν τους παίκτες ακόμα περισσότερο στα όρια τους.

Μετά τη γνωστοποίηση, λοιπόν, των σχεδίων τους να συζητήσουν στην προπόνηση του Σαββάτου τις επόμενες κινήσεις τους, Νίκος Νοτιάς και Σταύρος Αδαμίδης αποφάσισαν να βρεθούν εκεί ώστε να τους καθησυχάσουν.

Μετά από κουβέντα που είχαν, ωστόσο, με τον Νίκο Κωστένογλου -και υπό το φόβο να αποπροσανατολιστεί η ομάδα παραμονή αγώνα- κρίθηκε πως θα ήταν καλύτερο να μην παρουσιαστούν ενώπιον των παικτών. Επειδή, ωστόσο, θα ήταν απαράδεκτο (ακόμα και για τους χειρισμούς αυτής της διοίκησης) να μην τους ενημερώσει για δεύτερη μέρα σχετικά με τις προθέσεις της, τη δουλειά αυτή ανέλαβε αρχικά ο Κωστένογλου.

Ο τεχνικός της ΑΕΚ μετέφερε στους «κιτρινόμαυρους» ότι μέσα στην εβδομάδα θα γίνουν κάποιες πληρωμές -χωρίς ωστόσο να διευκρινίσει ούτε ποσά, ούτε σε ποιες από τις οφειλές αντιστοιχούν. Κάτι που μοιάζει αρκετό για να αναβάλλει τις αντιδράσεις των παικτών ενόψει και του ματς με την Κέρκυρα, αλλά όχι και να τις αποκλείσει όταν θα διαπιστώσουν πόσα χρήματα θα μπουν τελικά στους λογαριασμούς τους.

Αυτό, άλλωστε, ξεκαθάρισαν οι αρχηγοί της ομάδας και στη συνάντηση που είχαν μετά το τέλος της προπόνησης με τους Νίκο Νοτιά και Σταύρο Αδαμίδη. Οι Δέλλας, Λυμπερόπουλος και Καφές άκουσαν πρόεδρο και μεγαλομέτοχο να τους υπόσχονται ότι -παρά τα προβλήματα- θα γίνουν κάποιες πληρωμές προσεχώς. Τους τόνισαν, ωστόσο, ότι η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο και ότι είναι αδύνατο να παραμείνουν απλήρωτοι για το διάστημα των 45 ημερών που θα γίνεται ο έλεγχος από τον υποψήφιο επενδυτή.

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x