Stoiximan Super League

Η κορυφή να ξαναγίνει πράσινη

Να ξαναβρεθεί σε αυτήν που στο φετινό πρωτάθλημα τείνει να γίνει η φυσική του θέση, δηλαδή στην κορυφή, θέλει ο Παναθηναϊκός και για να συμβεί αυτό οι «πράσινοι» θα χρειαστεί να νικήσουν τον Άρη στη Θεσσαλονίκη. Το «τριφύλλι» έχει βέβαια το αβαντάζ των λιγότερων αγώνων σε σχέση με τον πρωτοπόρο (με δύο ματς παραπάνω) Ολυμπιακό, όμως ο Φερέιρα και οι παίκτες του γνωρίζουν καλά πως μια νίκη στο «Κλ. Βικελίδης» θα φέρει πολλά περισσότερα από τρεις βαθμούς.

Να ξαναβρεθεί σε αυτήν που στο φετινό πρωτάθλημα τείνει να γίνει η φυσική του θέση, δηλαδή στην κορυφή, θέλει ο Παναθηναϊκός και για να συμβεί αυτό οι «πράσινοι» θα χρειαστεί να νικήσουν τον Άρη στη Θεσσαλονίκη.

Το «τριφύλλι» έχει βέβαια το αβαντάζ των λιγότερων αγώνων σε σχέση με τον πρωτοπόρο (με δύο ματς παραπάνω) Ολυμπιακό, όμως ο Φερέιρα και οι παίκτες του γνωρίζουν καλά πως μια νίκη στο «Κλ. Βικελίδης» θα φέρει πολλά περισσότερα από τρεις βαθμούς.

Μπορεί οι «κίτρινοι» να μην βρίσκονται στην καλύτερή τους κατάσταση, αλλά στην έδρα τους -ακόμη κι έτσι- δεν παύουν να είναι ιδιαίτερα επικίνδυνοι.

Την αποστολή του Παναθηναϊκού υποδέχτηκαν λίγοι, αλλά ενθουσιώδεις οπαδοί της ομάδας στη Θεσσαλονίκη, που ζήτησαν από τον Φερέιρα και τους ποδοσφαιριστές του το διπλό. Ο Σεμπάστιαν Λέτο, εκφραστής της… πράσινης επανάστασης, είχε την τιμητική του και μάλιστα, παρέλαβε μια αναμνηστική μπλούζα από τους φίλους του «τριφυλλιού».

Την ευκαιρία για να πραγματοποιήσει δεύτερο ντεμπούτο θα έχει στη Θεσσαλονίκη ο Γκέργκελι Ρούντολφ. Ο άτυχος Ούγγρος είχε αγωνιστεί στις 17 Σεπτεμβρίου κόντρα στον Ατρόμητο και έκτοτε… αγνοείτο, αφού τραυματισμοί και υποτροπές τον άφησαν εκτός δράσης. Πάντως –αν και στην αποστολή- δεν αναμένεται να βρει θέση στη βασική ενδεκάδα αφού στην επιθετική γραμμή θα ξεκινήσει το άκρως επιτυχημένο δίδυμο Λέτο-Κλέιτον.

Ο Πορτογάλος τεχνικός αναμένεται να τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Καπίνο και στην άμυνα -από δεξιά προς αριστερά- τους Βύντρα, Μπουμσόνγκ, Σαριέγκι και Σπυρόπουλο. Στο κέντρο θα αγωνιστούν ο Σιμάο και ο Κατσουράνης, έχοντας στα πλάγια τον Κουίνσι και τον Ζέκα. Στην αποστολή συμμετέχουν ακόμη οι Καρνέζης, Καντέ, Βιτόλο, Ιωαννίδης, Πετρόπουλος, Μαυρίας, Μπιάρσμιρ, Μαρίνος και Ρούντολφ.

Νικόλας Ακτύπης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x