Stoiximan Super League

Είναι Άραβας ο υποψήφιος επενδυτής!

Αραβικής καταγωγής είναι ο άγνωστος επιχειρηματίας, ο οποίος ενδέχεται να επενδύσει στην ΑΕΚ. Ο Νίκος Νοτιάς συναντήθηκε με εκπροσώπους της Ερασιτέχνης και τους ότι οι συζητήσει δεν γίνονται με την τουρκική «Sabanci Holding», αλλά με κάποια αραβική εταιρεία. Παρά τις πιέσεις που δέχθηκε ο Χιώτης εφοπλιστής, δεν αποκάλυψε τίποτα περισσότερα για τα στοιχεία της ενδιαφερόμενης πλευράς.

Αραβικής καταγωγής είναι ο άγνωστος επιχειρηματίας, ο οποίος ενδέχεται να επενδύσει στην ΑΕΚ. Ο Νίκος Νοτιάς συναντήθηκε με εκπροσώπους της Ερασιτέχνης και τους ότι οι συζητήσει δεν γίνονται με την τουρκική «Sabanci Holding», αλλά με κάποια αραβική εταιρεία.

Παρά τις πιέσεις που δέχθηκε ο Χιώτης εφοπλιστής, δεν αποκάλυψε τίποτα περισσότερα για τα στοιχεία της ενδιαφερόμενης πλευράς. Ωστόσο, επανέλαβε για ακόμη μία φορά πως πρόκειται για μία πολύ καλή λύση, η οποία μπορεί να βοηθήσει την «Ένωση» να ξεπεράσει τα σοβαρά προβλήματά της.

Από τον κ. Νοτιάς ζητήθηκε να χρηματοδοτήσει άμεσα στην «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ, αφού είναι σίγουρος πως ο υποψήφιος επενδυτής αποτελεί καλή επιλογή για το μέλλον της ομάδας και θεωρείται απίθανο οι ποδοσφαιριστές να κάνουν υπομονή για περισσότερο από σαράντα ημέρες.

Πάντως, ο Ελληνοαμερικανός επιχειρηματίας επανέλαβε πως διαθέσει κάποια χρήματα τις προσεχείς ημέρες για της άμεσες ανάγκες της ΠΑΕ. Επίσης, ο κ. Νοτιάς επανέλαβε –εφόσον επέλθει συμφωνία με τον Άραβα επενδυτή – πως δεν προτίθεται να αποχωρήσει από την ΑΕΚ και επιθυμεί να παραμείνει με το ποσοστό που θα έχει στη διάθεσή του μετά την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου.

Οι διαδικασίες θα ξεκινήσουν από αύριο (Δευτέρα), αφού ο υποψήφιος επενδυτής – μέσω του εκπροσώπου του Γιάννη Βλάχου – κάνει οικονομικό έλεγχο στην ΑΕΚ. Από την πλευρά του, ο κ. Νοτιάς εμφανίστηκε αισιόδοξος για το διάστημα που θα χρειαστεί και δεν αποκλείεται ο οικονομικός έλεγχος να διαρκέσει λιγότερες μέρες από όσες ζήτησε ο κ. Βλάχος.

Όπως γράφει η «SportDay», η διοίκηση αναμένεται σύντονα να στείλει τα πρώτα απαραίτητα στοιχεία στο οικονομικό επιτελείο του Άραβα επιχειρηματία, ώστε να γνωρίζουν από την αρχή τα δεδομένα της υπόθεσης. Την ίδια ώρα, οι ποδοσφαιριστές δεν έμειναν ικανοποιημένοι από τις υποσχέσεις της διοίκησης (συγκεκριμένα των κ.κ. Νοτιά και Αδαμίδης), ενώ εκνευρίστηκαν ότι θα τους διατεθεί το ποσό των 150.000 ευρώ!

Το σίγουρο είναι πως πολλοί εξ αυτών δεν… αντέχουν να κάνουν υπομονή για περίπου σαράντα ημέρες, παραμένοντας απλήρωτοι ακόμα και δέκα μήνες. Οι αποφάσεις των παικτών θα γίνουν (πιθανότατα) γνωστές την ερχόμενη Τρίτη, όταν και θα επιστρέψουν στις προπονήσεις, καθώς αύριο έχουν ρεπό.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Real Sports», η Παλέρμο φέρεται να ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Γρηγόρη Μάκου. Η ιταλική ομάδα έχει παρακολουθήσει αρκετές φορές από κοντά τον διεθνή μέσο της ΑΕΚ και φημολογείται πως ετοιμάζουν πρόταση που ανέρχεται στα 800.000 ευρώ. Από την πλευρά της, η «Ένωση» κοστολογεί στο 1,5 εκατ. ευρώ τον 24χρονο παίκτη, του οποίου το συμβόλαιο λήγει το καλοκαίρι του 2014.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x