Stoiximan Super League

Κάρλος: «Να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη της ΑΕΚ»

Χαρούμενος από την απόδοση του στο ματς με την Κέρκυρα (1-0) αλλά και το τελικό αποτέλεσμα δήλωσε ο Χοσέ Κάρλος. Ο Ισπανός άσος της ΑΕΚ ευχήθηκε να έχει ανάλογες εμφανίσεις και στο μέλλον και τόνισε πως θα συνεχίσει να δουλεύει προκειμένου να ανταποδώσει την εμπιστοσύνη που του έχει δείξει ο σύλλογος.

Χαρούμενος από την απόδοση του στο ματς με την Κέρκυρα (1-0) αλλά και το τελικό αποτέλεσμα δήλωσε ο Χοσέ Κάρλος.

Ο Ισπανός άσος της ΑΕΚ ευχήθηκε να έχει ανάλογες εμφανίσεις και στο μέλλον και τόνισε πως θα συνεχίσει να δουλεύει προκειμένου να ανταποδώσει την εμπιστοσύνη που του έχει δείξει ο σύλλογος.

Αναλυτικά όσα είπε ο Χοσέ Κάρλος:

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι με τη νίκη, αν και το 1-0 μας ανάγκασε να ανησυχούμε μέχρι το τέλος. Παρόλα αυτά κρατήσαμε το αποτέλεσμα και μπορώ να πω πως είμαι ικανοποιημένος από την απόδοση και της ομάδας και την δική μου. Καθημερινά δουλεύω για να βελτιώνομαι αλλά ακόμα δεν έχω φτάσει στο 100% των δυνατοτήτων μου. Θέλω να τα καταφέρω όσο σύντομα γίνεται για να μπορέσω να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη της ΑΕΚ που με απέκτησε».

Ερωτώμενος, δε, για τα οικονομικά προβλήματα, τόνισε χαρακτηριστικά: «Είμαστε όλοι επαγγελματίες και παρά το γεγονός πως μας επηρεάζουν τα προβλήματα, όταν μπαίνουμε στο γήπεδο σκεφτόμαστε μόνο το καλύτερο για την ομάδα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x