Stoiximan Super League

Αφιερώνει… Τερζή στη διαιτησία η ΑΕΚ!

Με μήνυμα… Πασχάλη Τερζή απάντησε η ΑΕΚ στα διαιτητικά «παρατράγουδα» του αγώνα με την Κέρκυρα (1-0). Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ και τιτλοφορείται «επιστροφές… καταστροφές», επιτίθεται στον διαιτητή Αμπάρκιολη και τον χαρακτηρίζει «μικρό» και «λίγο για να σφυρίζει στη Σούπερ Λίγκα». Αφού προειδοποιεί, δε, πως «δεν θα υπάρξει συνέχεια των παιχνιδιών στην πλάτη του κόσμου της ΑΕΚ», καλεί τον Κύρο Βασσάρα να παραιτηθεί.

Με μήνυμα… Πασχάλη Τερζή απάντησε η ΑΕΚ στα διαιτητικά «παρατράγουδα» του αγώνα με την Κέρκυρα (1-0).

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ και τιτλοφορείται «επιστροφές… καταστροφές», επιτίθεται στον διαιτητή Αμπάρκιολη και τον χαρακτηρίζει «μικρό» και «λίγο για να σφυρίζει στη Σούπερ Λίγκα».

Αφού προειδοποιεί, δε, πως «δεν θα υπάρξει συνέχεια των παιχνιδιών στην πλάτη του κόσμου της ΑΕΚ», καλεί τον Κύρο Βασσάρα να παραιτηθεί.


Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ

«Ο κύριος Αμπάρκιολης επέστρεψε σήμερα, για να ολοκληρώσει το έργο, που μάλλον νόμιζε πως είχε αφήσει στη μέση από τον περυσινό αγώνα της ομάδας μας με τον Πανσερραϊκό για τη δεύτερη αγωνιστική.

Επέστρεψε για να καταστρέψει μέσα σε μία εβδομάδα ότι έδειχνε πως πήγε να αλλάξει στην ελληνική διαιτησία τη φετινή χρονιά, αλλά μάταια…

Άνθρωποι «μικροί» και «λίγοι» για να σφυρίζουν στη Super League, τοποθετούνται στους πίνακες για να εκτελέσουν και πάλι εντεταλμένες υπηρεσίες, κάποιων… διορισμένων.

Η ΑΕΚ προειδοποιεί αυτούς που σκέφτονται να αρχίσουν ξανά παιχνιδάκια στην πλάτη του κόσμου της και του ελληνικού ποδοσφαίρου, το οποίο έχουν ήδη βιάσει εδώ και χρόνια με τακτικές άλλων εποχών, ότι συνέχεια δεν θα υπάρξει.

Κύριε Βασσάρα, παραιτηθείτε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x