Stoiximan Super League

«Καμπανάκι» από Βαλβέρδε

Προσπάθεια να «ταρακουνήσει» τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού εν όψει του αυριανού αγώνα με την Άρσεναλ στο Καραϊσκάκη έκανε ο Ερνέστο Βαλβέρδε κατά τη διάρκεια της χθεσινής προπόνησης της ομάδας. «Η εμφάνισή μας (με τον Παναιτωλικό) δεν ήταν αυτή που έπρεπε», τόνισε ο Ισπανός τεχνικός και πρόσθεσε: «Εάν νικήσουμε (την Άρσεναλ) θα είναι κάτι σπουδαίο για εμάς, καθώς θα έχουμε πολλές πιθανότητες να περάσουμε στην επόμενη φάση του Champions League». Τα πλάνα του Βαλβέρδε για το αυριανό ματς.

Προσπάθεια να «ταρακουνήσει» τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού εν όψει του αυριανού αγώνα με την Άρσεναλ στο Καραϊσκάκη έκανε ο Ερνέστο Βαλβέρδε κατά τη διάρκεια της χθεσινής προπόνησης της ομάδας. «Η εμφάνισή μας (με τον Παναιτωλικό) δεν ήταν αυτή που έπρεπε», τόνισε ο Ισπανός τεχνικός και πρόσθεσε: «Εάν νικήσουμε (την Άρσεναλ) θα είναι κάτι σπουδαίο για εμάς, καθώς θα έχουμε πολλές πιθανότητες να περάσουμε στην επόμενη φάση του Champions League».

Όσον αφορά τον αγώνα με τους «κανονιέρηδες», στη διάθεση του Βαλβέρδε τέθηκε ο Όλοφ Μέλμπεργκ. Ο Σουηδός αμυντικός ξεπέρασε τον τραυματισμό του και εμφανίζεται έτοιμος να ηγηθεί της άμυνας των Πειραιωτών.

Ο Ισπανός τεχνικός αναμένεται να τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Μέγιερι, ο οποίος μπροστά του θα έχει – από δεξιά προς αριστερά – τους Τοροσίδη, Μέλμπεργκ, Αβραάμ Παπαδόπουλο και Μαρκάνο. Στην μεσαία γραμμή θα αγωνιστούν ο Μανιάτης, ο Μοντέστο και ο Ορμπάιθ. Πιο μπροστά θα παίξουν ο Μιραλάς (δεξιά) και ο Χολέμπας (αριστερά), ενώ στην κορυφή θα βρίσκεται ο Τζεμπούρ.

Από την πλευρά του, ο Φραν Γέστε δεν μπόρεσε να προπονηθεί χθες και η συμμετοχή του θεωρείται απίθανη. Ο Λιούμπομιρ Φέισα συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί. Επίσης, δεν υπολογίζεται ο Φουστέρ και το ιατρικό επιτελείο της ομάδας του συνέστησε να παραμείνει σπίτι του.

Αναλυτικά τα λόγια του Βαλβέρδε

Για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό

«Η εμφάνισή μας δεν ήταν αυτή που έπρεπε. Δεν παίξαμε όπως είχαμε πει, δεν ήμασταν καλοί, αλλά ευτυχώς πήραμε τη νίκη, η οποία ήταν πολύ σημαντική για εμάς. Ωστόσο, δεν γίνεται να αντιδράμε με αυτό τον τρόπο. Είχαμε πει να μπούμε δυνατά στο ματς, αλλά κάναμε το ακριβώς αντίθετο και δεν είχαμε το μυαλό μας σε αυτό το παιχνίδι. Αυτό δεν πρέπει να συμβεί ξανά».

Για το παιχνίδι με την Άρσεναλ που ακολουθεί

«Το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό τελείωσε για εμάς. Από εδώ και πέρα το ξεχνάμε και συγκεντρωνόμαστε στο ματς της Τρίτης, με την Άρσεναλ. Αυτό το ματς είναι πάρα πολύ σημαντικό για τον σύλλογο. Εάν νικήσουμε θα είναι κάτι σπουδαίο για εμάς, καθώς θα έχουμε πολλές πιθανότητες να περάσουμε στην επόμενη φάση του Champions League, ενώ θα συνεχίσουμε σίγουρα στην Ευρώπη. Πρέπει να πάρουμε τουλάχιστον την ισοπαλία».

Για τις απουσίες που θα έχουν οι Λονδρέζοι

«Μην ακούτε αυτά που λένε ότι η Άρσεναλ θα έρθει με απουσίες, θα είναι πολύ δύσκολο το παιχνίδι. Παίζουμε με την Άρσεναλ… Είδατε τι έγινε στο πρώτο παιχνίδι. Έπαιζε χωρίς πολλούς παίκτες, αλλά και πάλι δεν καταφέραμε να πάρουμε αποτέλεσμα. Πρέπει να είμαστε πάρα πολύ προσεκτικοί και προσηλωμένοι στο παιχνίδι για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε, άσχετα με το ποιοι θα παίζουμε για τον αντίπαλο».

Για την… κακή συνήθεια ορισμένων ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού

«Δεν μου αρέσει να μιλάτε συνεχώς μέσα στο παιχνίδι και να γκρινιάζετε για μία φάση. Μιλάτε πολύ και αυτό δεν είναι καλό. Πρέπει να αλληλοβοηθιέστε και όχι να μιλάτε άσχημα ο ένας στον άλλον».

Στις 19:00 είναι προγραμματισμένη η τελευταία προπόνηση του Ολυμπιακού πριν από το αυριανό παιχνίδι με την Άρσεναλ στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Μάλιστα, θα είναι ανοικτή για διάστημα δεκαπέντε λεπτών για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ. Δύο ώρες νωρίτερα θα πραγματοποιηθεί η συνέντευξη Τύπου του Ερνέστο Βαλβέρδε στο φαληρικό γήπεδο.

Όσον αφορά την Άρσεναλ, θα φτάσει σήμερα το απόγευμα στην Ελλάδα και δεν θα κάνει προπόνηση επί ελληνικού εδάφους. Η συνέντευξη Τύπου του Αρσέν Βενγκέρ θα δοθεί στις 20:00 σε ξενοδοχείο που βρίσκεται στην Αττική Οδό.

Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x