Stoiximan Super League

Νέο πρόβλημα ο Λαγός

Αν και η φήμη του θεοσεβούμενου τον ακολουθεί, ο Νίκος Κωστένογλου κάθε άλλο παρά τη βοήθεια του ύψιστου έχει... Ο τεχνικός της ΑΕΚ μετά τους τραυματίες Γκούντγιονσεν, Δέλλα, Βάργκας, Καφέ, Λυμπερόπουλο και Λεονάρντο, που χάνουν τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα το ερχόμενο Σάββατο, κινδυνεύει να χάσει και τον Παναγιώτη Λαγό.

Αν και η φήμη του θεοσεβούμενου τον ακολουθεί, ο Νίκος Κωστένογλου κάθε άλλο παρά τη βοήθεια του ύψιστου έχει...

Ο τεχνικός της ΑΕΚ μετά τους τραυματίες Γκούντγιονσεν, Δέλλα, Βάργκας, Καφέ, Λυμπερόπουλο και Λεονάρντο, που χάνουν τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα το ερχόμενο Σάββατο, κινδυνεύει να χάσει και τον Παναγιώτη Λαγό.

Ο αριστερός μπακ-χαφ της «Ένωσης» ένιωσε ενοχλήσεις στον αστράγαλο και ακολούθησε πρόγραμμα φυσιοθεραπείας την Τρίτη. Πλέον είναι αμφίβολο αν θα προλάβει να είναι έτοιμος σε τέσσερις ημέρες περιορίζοντας κι άλλο τις ήδη λιγοστές επιλογές του προπονητή του.

Το παρήγορο είναι πως επανέρχεται από τιμωρία ο Γρηγόρης Μάκος, αλλά και το γεγονός ότι οι ρεζέρβες στέκονται μέχρι τώρα στο ύψος των περιστάσεων. Η προετοιμασία των «κιτρινόμαυρων» θα συνεχιστεί το πρωί της Τετάρτης (11:00).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x