Stoiximan Super League

Συνεχίζεται το… σίριαλ!

Αν και χθες το μεσημέρι ο Βλάσης Τσάκας δήλωνε ότι «αύριο θα μπουν τα χρήματα» για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, το βράδυ ανασκεύασε τα λόγια του και έλεγε ότι «ποτέ δεν είπα ότι θα τελειώσει την Πέμπτη το θέμα. Έγινε παρεξήγηση»! Το πλάνο του Γόντικα για να βγει η χρονιά στο «τριφύλλι». .

Αν και χθες το μεσημέρι ο Βλάσης Τσάκας δήλωνε ότι «αύριο θα μπουν τα χρήματα» για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, το βράδυ ανασκεύασε τα λόγια του και έλεγε ότι «ποτέ δεν είπα ότι θα τελειώσει την Πέμπτη το θέμα. Έγινε παρεξήγηση»!

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του Αλ Σαούντ, «αύριο (σ.σ.: σήμερα) θα εμφανίσει κάτι ο πρίγκιπας. Είτε ο ίδιος είτε εγώ θα ενημερώσουμε γραπτώς το ακριβές χρονικό πλάνο. Πότε θα μπουν τα 15 εκατ. ευρώ και πότε θα έρθει ο πρίγκιπας στην Ελλάδα».

Κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας κυκλοφόρησε μία φήμη, η οποία ανέφερε ότι ο Σαουδάραβας πρίγκιπας θα έρθει στην Ελλάδα την Παρασκευή. Ωστόσο, ο Τσάκας έλεγε ότι «δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση, θα ανακοινώσουμε πότε θα έρθει». Επίσης, τόνισε ότι «την Πέμπτη δεν πρόκειται να εμφανίσει τα 15 εκατ. ευρώ ο πρίγκιπας».

Καταλήγοντας, ο Τσάκας μίλησε για τη συνεχιζόμενη καθυστέρηση και έλεγε ότι «πρέπει να το καταλάβουν όλοι εδώ στην Ελλάδα ότι στην Τζέντα λειτουργούν με αργούς ρυθμούς. Θα υπάρξουν ανακοινώσεις και ίσως στείλει επιστολή ο πρίγκιπας στον κ. Βαρδινογιάννη».

Από την πλευρά του, ο Δημήτρης Γόντικας παρουσιάζεται υποχρεωμένος να κάνει το πλάνο του μετά την αποχώρηση της Arboris και την συνεχιζόμενη καθυστέρηση στο θέμα του Αλ Σαούντ. Πολλά, όμως, θα εξαρτηθούν βέβαια από την οικονομική κρίση και τη στάση των τραπεζών στην Ελλάδα. Ωστόσο, υπάρχει αισιοδοξία ότι με κάποιους τρόπους θα βγει η φετινή χρονιά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x