Stoiximan Super League

«Είναι σοβαρός»

Η ανταλλαγή στοιχείων μεταξύ ΑΕΚ και της εταιρείας του Άραβα επιχειρηματία επιβεβαιώθηκε από τον Σταύρο Αδαμίδη στο Διοικητικό Συμβούλιο, με τον πρόεδρο της ΠΑΕ να εκφράζει την άποψή του για την φερεγγυότητα του… ««Είναι σοβαρός και δείχνει έντονο ενδιαφέρον», ανέφερε.

Η ανταλλαγή στοιχείων μεταξύ ΑΕΚ και της εταιρείας του Άραβα επιχειρηματία επιβεβαιώθηκε από τον Σταύρο Αδαμίδη στο Διοικητικό Συμβούλιο, με τον πρόεδρο της ΠΑΕ να εκφράζει την άποψή του για την φερεγγυότητα του…

«Είναι σοβαρός και δείχνει έντονο ενδιαφέρον», επανέλαβε ο Αδαμίδης και συνέχισε:

«Εχουμε αρχίσει να στέλνουμε χαρτιά και προχωράμε χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν είμαστε ανοικτοί και σε άλλες προτάσεις, εφόσον προκύψουν».

Η συνεδρίαση στα Σπάτα είχε περισσότερο τυπικό χαρακτήρα, προκειμένου να γνωριστούν όλοι μεταξύ τους από τη στιγμή που υπάρχουν νέα μέλη, αλλά ο πρόεδρος της ΠΑΕ, όπως ήταν λογικό, δέχτηκε ερωτήσεις για το ποιόν του επενδυτή.

Δεν ανησυχούν για το “letter of intent”

Καμία ανησυχία στους ανθρώπους της ΑΕΚ δεν έχει προκαλέσει το γεγονός ότι το “letter of intent” δεν έφτασε στα γραφεία της ομάδας. Στην ΠΑΕ δεν δίνουν μεγάλο βάρος στη συγκεκριμένη ουσιαστική λεπτομέρεια. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως το χαρτί δεν θα έρθει μέσω του Γιάννη Βλάχου, αλλά κατευθείαν από την έδρα του Αραβα, κάτι που μπορεί να δικαιολογήσει και κάποια καθυστέρηση.

Μάλιστα υπάρχουν πληροφορίες ότι συνεργάτες του επενδυτή έχουν ήδη αναχωρήσει από την Αθήνα για να τον συναντήσουν και να επιστρέψουν κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου με το letter of intent στις αποσκευές τους. Μέχρι τότε ο έλεγχος, έστω και χωρίς χαρτί, συνεχίζεται κανονικά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x