Stoiximan Super League

«Τώρα πρωτάθλημα»

Αφοσιωμένοι στο πρωτάθλημα και την επιστροφή στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα θα είναι οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού όπως τόνισε ο Γιάννης Μανιάτης κατά την παρουσίαση χορηγού εταιρείας της ομάδας. «Από το Φεβρουάριο θα κοιτάξουμε το Europa League», πρόσθεσε ο Έλληνας αμυντικός.

Αφοσιωμένοι στο πρωτάθλημα και την επιστροφή στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα θα είναιοι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού όπως τόνισε ο Γιάννης Μανιάτης κατά την παρουσίαση χορηγού εταιρείας της ομάδας.

«Τέλος για εμάς η Ευρώπη τώρα. Από τον Φεβρουάριο θα ενδιαφερθούμε και πάλι για το Europa League. Στόχος μας είναι να δείξουμε όσον το δυνατό το καλύτερο πρόσωπό μας. Τώρα το μυαλό μας είναι στραμμένο αποκλειστικά στο πρωτάθλημα», τόνισε ο Γιάννης Μανιάτης και συνέχισε αναφερόμενος στη διοργάνωση που θα αγωνίζεται ο Ολυμπιακός και στις μεγάλες ομάδες (Μάντσεστερ Γιουνάϊντ και Σίτι) που θα λάβουν μέρος σε αυτή μετά από τον χθεσινό αποκλεισμό τους:

«Σίγουρα, είναι άλλη διοργάνωση το Champions League και άλλη το Europa League. Πραγματικά όμως και το Europa League πλέον έχει πολύ δυνατές ομάδες. Εμείς όταν θα αγωνιστούμε θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας», πρόσθεσε.



Τέλος, δήλωσε ευχαριστημένος για την ανανέωση της συνεργασίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός με την Emirates Airlines. «Είμαστε αρκετά χαρούμενοι για την ανανέωση της συνεργασίας με την Emirates. Ήταν σημαντική η βοήθειά της τα προηγούμενα τρία χρόνια της συνεργασίας και ελπίζουμε όλα να πάνε καλά και τώρα», κατέληξε ο Γιάννης Μανιάτης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x