Stoiximan Super League

Ακραία ενίσχυση

Για την απόκτηση ποδοσφαιριστή που μπορεί να αγωνιστεί στα άκρα της επίθεσης, κατά προτίμηση και στα δύο, αναμένεται να κινηθεί ο Ολυμπιακός στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Ποιος είναι ο Μερβάν Τσέλικ που φέρεται να είναι στα υπόψη. Ανοικτό το ενδεχόμενο επιστροφής Τάτου το Γενάρη, γυρίζει ο Ντιόγκο, τάσεις φυγής από Ζαραδούκα. .

Για την απόκτηση ποδοσφαιριστή που μπορεί να αγωνιστεί στα άκρα της επίθεσης, κατά προτίμηση και στα δύο, αναμένεται να κινηθεί ο Ολυμπιακός στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε φέρεται να επιθυμεί την προσθήκη ενός παίκτη που θα μπορεί να εναλλάσσεται στις πτέρυγες της γραμμής κρούσης με τον Κέβιν Μιραλάς, καθώς στο συγκεκριμένο ρόλο δεν έχουν ανταποκριθεί ή θεωρείται πως δεν μπορούν να ανταποκριθούν με επιτυχία οι Αμπντούν, Μόνχε, Χαβίτο και Φετφατζίδης.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Γαύρος», μία περίπτωση που πιθανώς να απασχολήσει τους πρωταθλητές είναι ο Μερβάν Τσέλικ, ο 21χρονος Σουηδός (τουρκικής καταγωγής) άσος, που αγωνίζεται στην πατρίδα του με την Γκάις. Ο διεθνής με τις Ελπίδες της χώρας εξτρέμ είχε 14 γκολ σε 27 συμμετοχές στο σουηδικό πρωτάθλημα και στο τέλος του μήνα μένει ελεύθερος. Επίσης έχει προταθεί ο Νίκολας Λοδέιρο, ο 22χρονος αριστεροπόδαρος Ουρουγουανός άσος του Άγιαξ που μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και φέτος έχει 10 συμμετοχές και 2 γκολ.

Πάντως οι όποιες αποφάσεις για μεταγραφική ενίσχυση θα ληφθούν από εβδομάδα. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα επιστρέψει για λίγο στην Αθήνα από το Λονδίνο και θα φύγει και πάλι στο εξωτερικό, έτσι η συνάντηση με τον Ερνέστο Βαλβέρδε θα γίνει την επόμενη εβδομάδα.

Ανοικτό για Τάτο

Ο Ανδρέας Τάτος είναι πιθανό να ενταχθεί στο δυναμικό του Ολυμπιακού το Γενάρη. Ο δανεισμός του στον Ατρόμητο λήγει στο τέλος του μήνα και παρά τις αρκετές λύσεις στο χώρο του κέντρου είναι πιθανό να κληθεί στου Ρέντη και να μην επεκταθεί ο δανεισμός του μέχρι το καλοκαίρι. Σχεδόν βέβαιη πρέπει να θεωρείται η επιστροφή του Ντιόγκο στον Ολυμπιακό, αφού δεν προκύπτει ομάδα για να τον αποκτήσει δανεικό.

Θέλει να φύγει ο Ζαραδούκας;

Ο Γιάννης Ζαραδούκας φέρεται δυσαρεστημένος από τον παραγκωνισμό του και φημολογείται πως θα ζητήσει να πάρει μεταγραφή τον Ιανουάριο. Ο 26χρονος μπακ δεν αγωνίζεται ακόμη κι όταν υπάρχουν απουσίες, όπως συνέβη στο ματς με την Κέρκυρα. Ο ίδιος βλέπει ότι υπό τις παρούσες συνθήκες θα δει το Euro 2012 από την τηλεόραση, πάνω που φαινόταν να κερδίζει θέση στην Εθνική ομάδα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x