Stoiximan Super League

Και σήμερα θεραπεία για «Σάλπι»

Ούτε στη σημερινή (13/12) προπόνηση του ΠΑΟΚ συμμετείχε ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης. Ο επιθετικός του «Δικεφάλου του Βορρά» συνεχίζει να ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στους κοιλιακούς και έκανε θεραπεία. Η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί αύριο, όπως και το αν θα παίξει, τελικά, στο ματς της Πέμπτης με τη Ρούμπιν Κάζαν.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Ούτε στη σημερινή (13/12) προπόνηση του ΠΑΟΚ συμμετείχε ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης.

Ο επιθετικός του «Δικεφάλου του Βορρά» συνεχίζει να ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στους κοιλιακούς και έκανε θεραπεία.

Η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί αύριο, όπως και το αν θα παίξει, τελικά, στο ματς της Πέμπτης με τη Ρούμπιν Κάζαν.

Από εκεί και πέρα, ασκήσεις τακτικής και οικογενειακό δίτερμα περιείχε η προπόνηση της ομάδας. Ο Χαλκιάς ακολούθησε ένα μέρος της κανονικής προπόνησης και στη συνέχεια πέρασε σε ατομικό πρόγραμμα και οι Κοντρέρας, Παπάζογλου ακολούθησαν πρόγραμμα θεραπείας.

Εξάλλου, συνεχίζεται η προπώληση των εισιτηρίων για τον αγώνα με τη ρωσική ομάδα, για την 6η αγωνιστική των ομίλων του Europa League. Τα εκδοτήρια λειτουργούν από τις 10:00 έως τις 17:00 καθημερινά, ενώ την ημέρα του αγώνα θα λειτουργούν από τις 10:00πμ μέχρι την έναρξη του αγώνα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x