Stoiximan Super League

Ώρα για μπάλα…

Η… πριγκιπολογία μπορεί να περιμένει. Ο Παναθηναϊκός στρέφει την προσοχή του στις αγωνιστικές υποχρεώσεις και τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης στο ΟΑΚΑ το Σάββατο (19:30). Το «τριφύλλι» περιμένει τους επικίνδυνους Αρκάδες την ίδια αποστολή και πιθανότατα την ίδια ενδεκάδα που αντιμετώπισε τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη. Πήρε εξιτήριο ο Φερέιρα.

Η… πριγκιπολογία μπορεί να περιμένει. Ο Παναθηναϊκός στρέφει την προσοχή του στις αγωνιστικές υποχρεώσεις και τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης στο ΟΑΚΑ το Σάββατο (19:30). Το «τριφύλλι» περιμένει τους επικίνδυνους Αρκάδες την ίδια αποστολή και πιθανότατα την ίδια ενδεκάδα που αντιμετώπισε τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη.

Η προετοιμασία των «πράσινων» ολοκληρώθηκε χωρίς απρόοπτα και με μοναδικές απουσίες αυτές του ανέτοιμου Χριστοδουλόπουλου και των τραυματιών Νίνη και Τοτσέ. Για λόγους τακτικής ο Ζεσουάλδο Φερέιρα έχει εκτός πλάνων τους Κοτσόλη, Σεϊταρίδη, Ιωαννίδη και Μπιέρσμιρ. Ο Πορτογάλος τεχνικός, που πήρε το μεσημέρι εξιτήριο από το «Υγεία» και θα κοουτσάρει την ομάδα του από σουίτα του γηπέδου, αναμένεται να επιλέξει την ίδια σύνθεση με αυτή που επικράτησε των «κυανέρυθρων».

Δηλαδή ο Μαρίνος, Καντέ και Κλέιτον διατηρούν τις θέσεις τους στο βασικό σχήμα έναντι των Βύντρα, Σαριέγκι και Ρούντολφ. Έτσι η ενδεκάδα θα έχει (εκτός απροόπτου) την ακόλουθη μορφή: Καπίνο, Σπυρόπουλος, Μαρίνος, Μπουμσόνγκ, Καντέ, Σιμάο, Κατσουράνης, Ζέκα, Κουίνσι, Λέτο και Κλέιτον.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x