Stoiximan Super League

Μπρίτο: «Μεγάλη ομάδα η ΑΕΚ»

Στόχος του Ατρόμητου στο ματς με την ΑΕΚ είναι η νίκη, όχι ως εκδίκηση για όσα συνέβησαν στο περσινό ματς Κυπέλλου, αλλά για τους τρεις βαθμούς, τόνισε ο Λουΐς Μπρίτο. Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας των δυτικών προαστίων παρέλαβε το βραβείο του για το καλύτερο γκολ της 13ης αγωνιστικής και αναφέρθηκε στην πορεία του συλλόγου.

Στόχος του Ατρόμητου στο ματς με την ΑΕΚ είναι η νίκη, όχι ως εκδίκηση για όσα συνέβησαν στο περσινό ματς Κυπέλλου, αλλά για τους τρεις βαθμούς, τόνισε ο Λουΐς Μπρίτο.

Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας των δυτικών προαστίων παρέλαβε το βραβείο του για το καλύτερο γκολ της 13ης αγωνιστικής και αναφέρθηκε στην πορεία του συλλόγου.


Αναλυτικά όσα είπε:

Για το γκολ εναντίον του ΠΑΟΚ: «Όταν πετυχαίνεις ένα όμορφο γκολ, πάντα νιώθεις χαρά. Θα ήταν όμως πιο ωραία, αν ήταν το γκολ της νίκης για την ομάδα μου. Είμαι πολύ χαρούμενος, γιατί ήταν το πρώτο γκολ της χρονιάς και ήταν για την κόρη μου, καθώς είχα υποσχεθεί ότι θα το βάλω».

Για τη στιγμή του γκολ: «Ο ΠΑΟΚ είχε πολλούς αμυντικούς εκείνη τη στιγμή στην περιοχή. Κάναμε το 1-2 με τον Τάτο και από εκεί και πέρα σταμάτησα τη μπάλα και πλάσαρα. Όταν σταματάς τη μπάλα, πρέπει μετά να σημαδέψεις σωστά, ευτυχώς η μπάλα πήγε εκεί που έπρεπε να πάει».

Για το επόμενο ματς με την ΑΕΚ
: «Κάθε αγώνας είναι πολύ δύσκολος. Από πέρυσι έχουμε πάντα προβλήματα με την ΑΕΚ, πέρυσι στενοχωρηθήκαμε, γιατί πήγαμε στον τελικό Κυπέλλου, όπου δεχτήκαμε 3 γκολ και χάσαμε. Τώρα θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τη νίκη στην έδρα μας, να πάρουμε τους 3 βαθμούς και να είμαστε χαρούμενοι. Δεν θέλω να το δω σαν εκδίκηση, απλά στον τελικό δεν παίξαμε τα 90 λεπτά που έπρεπε. Πρέπει να είμαστε σοβαροί, δυνατοί, να δείξουμε από το πρώτο λεπτό ότι θέλουμε να πάρουμε το παιχνίδι και να προσέχουμε πάρα πολύ γιατί η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα. Πρέπει να μπούμε πολύ δυνατά, αν μπούμε δυνατά θα μπορέσουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς που είναι πολύ σημαντικοί, αυτή τη στιγμή».

Από την πλευρά του ο Κώστας Γιαννόπουλος είπε: «Ο Ατρόμητος είναι κοντά στο σπίτι του "Χαμόγελου" στο Περιστέρι, κοντά στα παιδιά μας, οπότε ήταν μεγάλη τιμή να βραβεύσω αυτό τον άνθρωπο για το σημαντικό γκολ που πέτυχε και του ευχήθηκα και προσωπικά, αλλά και για την ομάδα του. Άλλωστε πριν από πολλά χρόνια, έπαιζα σε αυτές τις αλάνες, δίπλα στις εγκαταστάσεις του Ατρόμητου. Οπότε είναι μεγάλη τιμή που δίνουμε το βραβείο και περνάμε ένα αισιόδοξο μήνυμα, ότι στη ζωή πρέπει να βάζουμε γκολ και πετυχημένα γκολ, με σωστό τρόπο, με τιμιότητα και με όλο αυτό που πρέπει να γίνεται. Εύχομαι επιτυχίες, καλές γιορτές και στον ίδιο προσωπική ευτυχία με την κόρη και την οικογένειά του».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x