Stoiximan Super League

Δύο ισάξιες ενδεκάδες!

Τις κινήσεις που θα κάνει ο Ολυμπιακός τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου αναμένεται να συζητήσουν σήμερα ο Βαγγέλης Μαρινάκης και ο Ερνέστο Βαλβέρδε. Οι δύο άνδρες απουσίασαν από τη χριστουγεννιάτικη γιορτή και αρκετοί πίστεψαν ότι υπήρξε μυστική συνάντηση, στην οποία συζήτησαν τα μεταγραφικά θέματα. Ωστόσο, ο Γιάννης Μώραλης διέψευσε τα συγκεκριμένα σενάρια. Σήμερα θα περάσει από του Ρέντη ο Μαρινάκης, ο οποίος θα έχει τετ-α-τετ με τον Βαλβέρδε.

Τις κινήσεις που θα κάνει ο Ολυμπιακός τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου αναμένεται να συζητήσουν σήμερα ο Βαγγέλης Μαρινάκης και ο Ερνέστο Βαλβέρδε. Οι δύο άνδρες απουσίασαν από τη χριστουγεννιάτικη γιορτή και αρκετοί πίστεψαν ότι υπήρξε μυστική συνάντηση, στην οποία συζήτησαν τα μεταγραφικά θέματα. Ωστόσο, ο Γιάννης Μώραλης διέψευσε τα συγκεκριμένα σενάρια.

Ο πρόεδρος της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ θα περάσει σήμερα από το προπονητικό κέντρο της ομάδας για να ευχηθεί στους ποδοσφαιριστές και στη συνέχεια θα έχει τετ-α-τετ με τον Ισπανό τεχνικό, με τον οποίο έχουν τηλεφωνική επικοινωνία και έχουν συζητήσει κάποια πράγματα.

Πρόθεση των κ.κ. Μαρινάκη και Βαλβέρδε, όπως γράφει ο «Γαύρος», είναι να υπάρχουν δύο ισάξιες ενδεκάδες, οι οποίες θα είναι σε θέση να βγάλουν το δύσκολο πρόγραμμα που έχει η ομάδα ιδιαίτερα μετά τον Φεβρουάριο, όταν και θα ξεκινήσουν οι υποχρεώσεις στο Europa League. Μέχρι στιγμής οι Πειραιώτες έχουν δώσει 21 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις μέσα σε τρεις μήνες και αναμένεται να δώσουν άλλους τόσους στους υπόλοιπους τρεισήμισι μήνες που απομένουν μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν.

Μετά τις γιορτές ο Βαλβέρδε θα μπορεί να υπολογίζει ξανά στις υπηρεσίες του Γέστε (πήρε χρόνο συμμετοχής στον αγώνα με τον ΠΑΣ), τον Ιμπαγάσα (αναμένεται να παίξει κόντρα στον Πιερικό), τον Μέλμπεργκ, τον Μακούν (θα επιστρέψουν μετά την Πρωτοχρονιά) και τον Φέισα (εκτιμάται ότι θα μπορεί να παίξει μετά τις 15 Ιανουαρίου), οι οποίοι ταλαιπωρήθηκαν από κάποιους τραυματισμούς.

Παράλληλα, στη διάθεση του Ισπανού προπονητή επιστρέφει ο Ντιόγο, ο οποίος μπορεί να δώσει μία επιπλέον λύση στην επίθεση και να πλαισιώσει το δίδυμο Τζεμπούρ-Πάντελιτς. Οι διοικούντες την ΠΑΕ βρίσκονται σε επικοινωνία με μάνατζερ μήπως βρεθεί κάποια πρόταση για την παραχώρηση του Βραζιλιάνου επιθετικού, όμως μέχρι στιγμής κάποια ομάδα δεν έχει καταθέσει πρόταση (για αγορά ή δανεισμό) για τον παίκτη.

Όσον αφορά την υπόθεση του τερματοφύλακα, - όπως έχουμε αναφέρει – όλα θα εξαρτηθούν από το αν θα φύγει ο Φράνκο Κοστάντσο από τον Ολυμπιακό. Όλα, όμως, δείχνουν ότι ο Αργεντινός γκολκίπερ θα αποχωρήσει από την ομάδα, παίρνοντας μία καλή αποζημίωση. Υπενθυμίζεται ότι ένας εκ των Καμενί, Κούτσακ, Αλμούνια, Οτσόα ή Σηφάκη έχουν ακουστεί ότι μπορεί να αποτελέσουν τον επόμενο τερματοφύλακα της ομάδας.

Την ίδια ώρα, στον Ολυμπιακό κοιτάζουν αρκετές περιπτώσεις ποδοσφαιριστών και – όπως τόνισε χθες ο κ. Μώραλης – θα γίνει κίνηση μόνο αν βρεθεί κάποια εξαιρετική περίπτωση και μπορεί να προσφέρει άμεσα στην ομάδα. Οι Πειραιώτες ψάχνουν έναν παίκτη με τα στοιχεία που είχε ο Γκαλέτι, ο οποίος θα… αναλάβει το δεξί άκρο της μεσαίας γραμμής. Το νέο όνομα που προστέθηκε στη σχετική λίστα είναι εκείνο του Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, ο οποίος είναι 23 ετών και αγωνίζεται στη Φέγενορντ. Τη φετινή σεζόν έχει παίξει σε 6 ματς σε 189 λεπτά συμμετοχής.

Στη σημερινή προπόνηση θα ξεκαθαρίσει αν ο Μπάλας Μέγιερι θα ταξιδέψει στην Κατερίνη για το αυριανό παιχνίδι με τον Πιερικό, στο πλαίσιο της 4ης φάσης του Κυπέλλου ΟΠΑΠ. Ο Ούγγρος τερματοφύλακας αισθανόταν ενοχλήσεις από τη σύγκρουση που είχε με τον Λίλα. Από εκεί και πέρα, φανέλα βασικού αναμένεται να πάρουν ο Παπάζογλου, ο Μόνχε και ο Χαβίτο. Εν τω μεταξύ, ο Μέλμπεργκ, ο Μακούν και ο Φέισα αναχώρησαν για τις πατρίδες του.

Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x