Stoiximan Super League

«Au revoir» από Πλεσί

Τις τελευταίες του μέρες στην Ελλάδα μετράει ο Νταμιέν Πλεσί. Ο Γάλλος, που δεν υπολογίζονταν από τον Φερέιρα και του είχε διαμηνυθεί εδώ και καιρό να βρει ομάδα να συνεχίζει την καριέρα του, είναι σε συζητήσεις με την Ντόνκαστερ. Αγγλικά δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο αμυντικός μέσος συμφώνησε να πάει δανεικός την ώρα που από την ΠΑΕ επιβεβαιώνουν τις συζητήσεις. Ανοίγει θέση για απόκτηση στόπερ!

Τις τελευταίες του μέρες στην Ελλάδα μετράει ο Νταμιέν Πλεσί.

Ο Γάλλος, που δεν υπολογίζονταν από τον Φερέιρα και του είχε διαμηνυθεί εδώ και καιρό να βρει ομάδα να συνεχίζει την καριέρα του, είναι σε συζητήσεις με την Ντόνκαστερ.

Αγγλικά δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο αμυντικός μέσος συμφώνησε να πάει δανεικός την ώρα που από την ΠΑΕ επιβεβαιώνουν τις συζητήσεις.

Κι από την στιγμή που υπάρχουν συζητήσεις, ο Πλεσί προφανώς «χαιρετάει».

Διότι είναι ξεκάθαρο, πως όποια «πόρτα» ανοίξει για την απόκτησή του Γάλλου, δύσκολα θα την κλείσει ο Παναθηναϊκός. Στο «skysports», ο Γουίλι Μακ Κέι που ενεργεί για λογαρισαμό της Ντονκάστερ είπε: «Έχουμε έρθει σε συμφωνία για να πάρουμε τον Νταμιέν Πλεσί από τον Παναθηναϊκό με την μορφή δανεισμού. Λόγω της οικονομικής κατάστασης που υπάρχει στην Ελλάδα, μπορεί να πάρουμε έναν παίκτη της αξίας του Πλεσί. Είναι μόλις 23 ετών και πιστεύουμε ότι θα είναι χρήσιμος στην ομάδα. Άλλωστε θα τον πληρώνουμε 2.000 λίρες την εβδομάδα και τα υπόλοιπα θα τα καλύπτει ο Παναθηναϊκός».

Αυτό σημαίνει, πως ο Πλεσί μέχρι τέλος Ιουνίου θα εισπράξει από τους Άγγλους περίπου 70.000 ευρώ και τα υπόλοιπα 130.000 του μισού συμβολαίου του θα τα δώσουν οι «πράσινοι». Η εξοικονόμηση των χρημάτων από τον δανεισμό του Γάλλου, βάζει τις βάσεις (αφού ταυτόχρονα ανοίγει μια θέση στο ρόστερ) για να κοιτάξει πιο έντονα ο Παναθηναϊκός για κάποιον στόπερ. Ειδικά αν βρεθεί ομάδα και για τον Σεϊταρίδη που επίσης δεν υπολογίζεται, τότε θεωρείται δεδομένο πως το «τριφύλλι» θα ψάξει πιο έντονα για τον κεντρικό αμυντικό που θέλει ο Φερέιρα.

Επιμέλεια: Αλέξης Παπαχρήστος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x