Ιδιαίτερα προσιτές είναι οι τιμές των εισιτηρίων για το αυριανό παιχνίδι του Άρη με τη Δόξα Δράμας στο «Κλεάνθης Βικελίδης», ματς με το οποίο ξεκινά ένα δύσκολο σετ αγώνων (οκτώ μέχρι το τέλος του Γενάρη) για τους «κίτρινους». Αναλυτικά οι τρόποι διάθεσής τους.
Η ανακοίνωση:
«Σε κυκλοφορία έχουν τεθεί τα εισιτήρια για τον αγώνα με αντίπαλο την Δόξα Δράμας την Τετάρτη στις 19:30 στο Κλεάνθης Βικελίδης. Ο κόσμος του ΑΡΗ μπορεί να προμηθεύεται τα εισιτήριά του από τοARIS MOBILE. Οι τιμές των εισιτηρίων είναι ιδιαίτερα χαμηλές. Πιο συγκεκριμένα: Για τις θύρες 1, 3 τα εισιτήρια κοστίζουν 10 ευρώ. Για την θύρα 2, αλλά και την θύρα 9, κοστίζουν 20 ευρώ, ενώ για την θύρα 7 (επίσημα) η τιμή τους είναι 40 ευρώ. Το ARIS MOBILE θα παραμείνει σήμερα ανοικτό ως τις 21:00, ενώ την ημέρα θα λειτουργήσουν από το πρωί τα εκδοτήρια.
Παράλληλα οι φίλοι του ΑΡΗ μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήριά τους και μέσω ίντερνετ και της σχετικής υπηρεσίας e-ticketing από το επίσημο σάιτ της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, (http://buy.tickethour.com/arisfc-ww/showProductList.html)».
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






