Stoiximan Super League

Αν δεν ήταν και ο Φέισα…

Ο Λιούμπομιρ Φέισα αποτελεί πλέον το μοναδικό «εμπόδιο» για να μπορεί ο Ολυμπιακός να θεωρείται… πάνοπλος. Ο Σέρβος μέσος συνεχίζει το πρόγραμμα αποκατάστασης και αναμένεται να επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς μέχρι τα μέσα Ιανουαρίου. Όλοι οι υπόλοιποι παίκτες είναι μάχιμοι και συνεχίζουν σε πιο εντατικούς ρυθμούς την προετοιμασία για το ματς της ερχόμενης Τετάρτης με τον Ατρόμητο στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Ο Λιούμπομιρ Φέισα αποτελεί πλέον το μοναδικό «εμπόδιο» για να μπορεί ο Ολυμπιακός να θεωρείται… πάνοπλος. Ο Σέρβος μέσος συνεχίζει το πρόγραμμα αποκατάστασης και αναμένεται να επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς μέχρι τα μέσα Ιανουαρίου.

Όλοι οι υπόλοιποι παίκτες είναι μάχιμοι και συνεχίζουν σε πιο εντατικούς ρυθμούς την προετοιμασία για το ματς της ερχόμενης Τετάρτης με τον Ατρόμητο στο «Γ. Καραϊσκάκης». Αμέσως μετά την προπόνηση σύσσωμη η ομάδα αναχώρησε για το «Αγία Σοφία», προκειμένου να μοιράσει δώρα στα παιδιά που νοσηλεύονται εκεί.

Για την Παρασκευή και το Σάββατο έχει προγραμματιστεί πρωινή προπόνηση, ενώ την Πρωτοχρονιά οι Πειραιώτες θα έχουν ρεπό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x