Stoiximan Super League

«Δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο»

Τη δυσαρέσκειά του για την οικονομική κατάσταση στον ΠΑΟΚ εκφράζει ο Λάζλο Μπόλονι με δηλώσεις που φέρεται να έκανε στον ρουμανικό Τύπο. «Kάτω από αυτές τις συνθήκες είναι απίθανο να φτάσουμε εκεί που θέλω. Ποτέ μου δεν έχω συναντήσει κάτι τέτοιο όπου έχω εργαστεί», εμφανίζεται να έχει πει ο Ρουμάνος τεχνικός, ο οποίος διαψεύδει κατηγορηματικά πως έχει κάνει τέτοιες δηλώσεις.

Τη δυσαρέσκειά του για την οικονομική κατάσταση στον ΠΑΟΚ εκφράζει ο Λάζλο Μπόλονι με δηλώσεις που φέρεται να έκανε στον ρουμανικό Τύπο.

«Έχω καλή συνεργασία με τη διοίκηση, αλλά το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι το οικονομικό. Η γενικότερη κατάσταση στην Ελλάδα είναι πολύ δύσκολη κι εμείς έχουμε μεγάλο πρόβλημα. Η αλήθεια είναι πως κάτω από αυτές τις συνθήκες είναι απίθανο να φτάσουμε εκεί που θέλω. Ποτέ μου δεν έχω συναντήσει κάτι τέτοιο όπου έχω εργαστεί.

Είχα συμφωνήσει για κάποια πράγματα με τον μάνατζέρ μου κι όταν πήγα να υπογράψω, δεν τα είδα. Όμως η επιθυμία να εργαστώ στον ΠΑΟΚ έπαιξε καθοριστικό ρόλο», εμφανίζεται να έχει πει ο Ρουμάνος τεχνικός, ο οποίος διαψεύδει κατηγορηματικά πως έχει κάνει τέτοιες δηλώσεις.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x