Stoiximan Super League

«Στην Ελλάδα, μόνο Παναθηναϊκός»

Σε καλό κλίμα έγινε η συνάντηση του Δημήτρη Γόντικα με τον μάνατζερ του Σωτήρη Νίνη, Γιώργο Παθιακάκη. Σε αυτήν, γνωστοποιήθηκε από την πλευρά του παίκτη η επιθυμία του να παίξει στο εξωτερικό, ενώ προστέθηκε: «Για τον Σωτήρη, στην Ελλάδα υπάρχει μόνο ο Παναθηναϊκός».

Σε καλό κλίμα έγινε η συνάντηση του Δημήτρη Γόντικα με τον μάνατζερ του Σωτήρη Νίνη, Γιώργο Παθιακάκη.

Σε αυτήν, γνωστοποιήθηκε από την πλευρά του παίκτη η επιθυμία του να παίξει στο εξωτερικό, ενώ προστέθηκε: «Για τον Σωτήρη, στην Ελλάδα υπάρχει μόνο ο Παναθηναϊκός».

Έτσι, αφού γεφυρώθηκε το χάσμα που υπήρξε μετά τα εξώδικα, τώρα έρχεται η ώρα της βελτιωμένης πρότασης που θα του καταβάλλουν οι «πράσινοι» και η αντιστροφή του κλίματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η πρόταση θα είναι αυξημένη κατά 50% συγκριτικά με την τελευταία που του είχε γίνει και θα την.. διαβάσει την επόμενη εβδομάδα. Ακόμη όμως κι αν αυτή είναι σχεδόν ίση με τα λεφτά που του προσφέρει η Πάρμα, δύσκολα ο Νίνης θα παραμείνει στο «τριφύλλι». Ο νεαρός φέρεται να προτιμά το εξωτερικό και το διαλαλεί στο περιβάλλον του αλλά και στον μάνατζερ του.

Το καλό της υπόθεσης, είναι, πως ο Νίνης ακόμη κι αν αποφασίσει να φύγει, θα το κάνει σαν… φίλος, αφού οι σχέσεις των δύο πλευρών ομαλοποιήθηκαν μετά το ραντεβού. Και αυτό είναι σημαντικό και για τον Φερέιρα, ο οποίος τον υπολογίζει σαν ποδοσφαιριστή του και θα τον χρησιμοποιήσει σίγουρα από τον Φεβρουάριο και μετά, που θα επιστρέψει και το πρωτάθλημα θα… καίει.

Και το τελευταίο καλό, έχει να κάνει με αυτό που ειπώθηκε στην συνάντηση. Δηλαδή, εάν ο Νίνης αποφασίσει να μην… μεταναστεύσει, θα το κάνει για λογαριασμό του Παναθηναϊκού και μόνο. Αφού, ενδεχομένως, ομε τα οικονομικά δεδομένα της ομάδας και την λήξη του συμβολαίου του τον Ιούνιο, Ολυμπιακός να του χτυπούσε την πόρτα...

Επιμέλεια: Αλέξης Παπαχρήστος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x