Stoiximan Super League

Βαθμός από το… μέλλον

Με γκολ του Τοτσέ στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων και με παίκτη λιγότερο λόγω του τραυματισμού του Μπουμσόνγκ, ο Παναθηναϊκός πήρε ισοπαλία (1-1) στην καυτή έδρα του Παναιτωλικού. Με αυτό τον βαθμό κέρδισε το δικαίωμα εάν πάρει και τα δύο εξ’ αναβολής παιχνίδια, να παραμείνει στην κορυφή.

Με γκολ του Τοτσέ στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων και με παίκτη λιγότερο λόγω του τραυματισμού του Μπουμσόνγκ, ο Παναθηναϊκός πήρε ισοπαλία (1-1) στην καυτή έδρα του Παναιτωλικού.

Με αυτό τον βαθμό κέρδισε το δικαίωμα εάν πάρει και τα δύο εξ’ αναβολής παιχνίδια, να παραμείνει στην κορυφή.

Κόντρα στις πολλές απουσίες και τις κακοτυχίες, το «τριφύλλι» αρνήθηκε να χάσει στο Αγρίνιο και πήρε τουλάχιστον ένα βαθμό.



Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε χωρίς κλασσικό φορ, αφού ο Φερέιρα έριξε στην επίθεση τους Καραγκούνη(επιτελικό μέσο) και Κλείτον. Αμφότεροι όμως, γύριζαν πολύ πίσω για να πάρουν την μπάλα αφού έτσι είναι και η… φύση τους ως ποδοσφαιριστές, με αποτέλεσμα να μένει άδεια η περιοχή.

Παρόλα αυτά, ήταν πιο κινητικός από τον αντίπαλό του αφού ο Παναιτωλικός με εξαίρεση τα μέσα του πρώτου ημιχρόνου, δεν φάνηκε καθόλου. Παρά το γεγονός όμως πως είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού το «τριφύλλι», δεν απείλησε αρκετά αφού εξαιρουμένου του Κλέιτον, κανείς άλλος δεν έφτανε με αξιώσεις κοντά στην περιοχή του φοβερού για ακόμη ένα ματς, Μπλάζιτς.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Φερέιρα είδε το ίδιο… έργο. Τον Παναθηναϊκό να πιέζει χωρίς όμως ουσία. Και τότε, αφού έχασε μία ώρα παιχνιδιού, αποφάσισε να γεμίσει την περιοχή του βάζοντας τον Πετρόπουλο. Όμως πέντε λεπτά αργότερα, κι ενώ οι «πράσινοι» είχαν τον έλεγχο, ο Παναιτωλικός σκόραρε! Ο Ρότσα στην αντεπίθεση έβγαλε πολύ ωραία κάθετη στον Καμαρά ο οποίος πέρασε και τον Καπίνο κάνοντας το 1-0 στο 63’.

Τότε, ο Φερέιρα παρότι ξεκίνησε το ματς χωρίς φορ, αποφάσισε να βάλει και δεύτερο παίζοντας τα όλα για όλα. Η ατυχία, όμως, χτύπησε και πάλι την πόρτα του τριφυλλιού. Ο Μπουμσόνγκ αποχώρησε με φορείο στο 79’ κι ενώ είχαν γίνει και οι τρεις αλλαγές και ο Παναθηναϊκός έμεινε με δέκα! Παρόλα αυτά, οι παίκτες του Παναθηναϊκού δεν έχασαν το κουράγιο τους. Και η πρώτη προειδοποίηση, ήρθε στο 87’. Ο Κατσουράνης έβγαλε μια φοβερή πάσα στον Τοτσέ ο οποίος σούταρε από τα δύο μέτρα, με τον Μπλάζιτς να κάνει την επέμβαση του αγώνα. Ο Ισπανός φορ, όμως, την δεύτερη φορά δεν αστόχησε. Αφού στο 94’, έπειτα από έξοχη πάσα του Κλέιτον, σούταρε σωστά στην γωνία του Μπλάζιτς κάνοντας το 1-1, δίνοντας έτσι έναν πολύτιμο βαθμό στους «πράσινους».





ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ(Τεννές): Μπλάζιτς. Μουμίν(Κούσας), Ρότσα, Μπουμάλ. Εντζεγκουέλε, Ντολεζάι, Μητρόπουλος, Καραμαλίκης(84’ Πασάς), Σιόντης(65’ Παλαιολόγος), Άντι, Καμαρά.

Στον πάγκο: Τσενάμο, Αναστασιάδης, Μπελεβώνης, Χαριστέας.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ(Φερέιρα): Καπίνο, Μπουμσόνγκ, Καντέ, Ζέκα(Μαρίνος), Σιμάο, Βύντρα, Καραγκούνης(58’ Πετρόπουλος), Κατσουράνης, Σπυρόπουλος, Μαυρίας(Τοτσέ), Κλέιτον

Στον πάγκο: Καρνέζης, Σαριέγκι, Βιτόλο, Φουρλάνος.

Επιμέλεια: Αλέξης Παπαχρήστος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x