Stoiximan Super League

Κάλα: «Τα συμβόλαια πρέπει να τηρούνται»

Σαφές μήνυμα στη διοίκηση της ΑΕΚ έστειλε ο Χουάν Κάλα. Ο Ισπανός αμυντικός δεν έκρυψε τον προβληματισμό του για τις μεγάλες καθυστερήσεις στην καταβολή των οφειλομένων, αλλά διαβεβαίωσε πως παραμένει (ή τουλάχιστον προσπαθεί να παραμείνει) αφοσιωμένος στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις.

Σαφές μήνυμα στη διοίκηση της ΑΕΚ έστειλε ο Χουάν Κάλα.

Ο Ισπανός αμυντικός δεν έκρυψε τον προβληματισμό του για τις μεγάλες καθυστερήσεις στην καταβολή των οφειλομένων, αλλά διαβεβαίωσε πως παραμένει (ή τουλάχιστον προσπαθεί να παραμείνει) αφοσιωμένος στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις.

«Είναι δύσκολη κατάσταση ειδικά για κάποιον που ζει μακριά από την πατρίδα του. Το γεγονός αυτό είναι και μια πρόκληση για να μπορέσεις να ανταποκριθείς ακόμα και στα δύσκολα. Το συμβόλαιο μου με την ΑΕΚ ισχύει μέχρι τις 30 Ιουνίου και τα συμβόλαια γίνονται για να τηρούνται, τουλάχιστον αυτό πιστεύω εγώ.

Είναι δύσκολη η κατάσταση όταν σου οφείλονται χρήματα και δεν τα έχεις λάβει. Απλά εγώ είμαι επαγγελματίας, μπαίνω στο γήπεδο για να παίξω για τον εαυτό μου, για το μέλλον μου, για τον κόσμο της ομάδας, ο οποίος δεν έχει καμία ευθύνη για την κατάσταση αυτή και αυτό με κάνει ευτυχισμένο»
, τόνισε ο Κάλα στη Nova.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x