Stoiximan Super League

Τουλάχιστον θα έχει Λέτο

Οι απουσίες αρκετές για τον Παναθηναϊκό στο σημερινό παιχνίδι με την Κέρκυρα (17.15/NovaΣΠΟΡ FM 94.6) για την 16η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Ακόμη κι έτσι όμως, οι πράσινοι είναι υποχρεωμένοι να κατέβουν στον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ με στόχο τη νίκη μετά από την ισοπαλία με τον Παναιτωλικό. Μοναδικός λόγος για να χαμογελά ο Φερέιρα; Η επιστροφή του Σεμπαστιάν Λέτο στην 11άδα και στην επίθεση… Σε real time περιγραφή το παιχνίδι από το www.sport-fm.gr

Οι απουσίες αρκετές για τον Παναθηναϊκό στο σημερινό παιχνίδι με την Κέρκυρα για την 16η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Παρόλα αυτά οι πράσινοι είναι υποχρεωμένοι να κατέβουν στον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ με μοναδικό στόχο τη νίκη και να αποφύγουν και νέα βαθμολογική απώλεια μετά από το ματς της προηγούμενης αγωνιστικής στο Αγρίνιο.

Αλλαγές στην 11άδα από την θέση του τερματοφύλακα μέχρι και τη μεσαία γραμμή. Όχι όμως στην επίθεση… Εκεί θα είναι ο Λέτο ο οποίος εξέτισε την τιμωρία του και στο σημερινό αγώνα να αναλάβει να σηκώσει στους ώμους τους το βάρος από όλες τις απουσίες που θα έχει το τριφύλλι.

Ποιες θα είναι αυτές; Εκτός των Νίνη και Χριστοδουλόπουλου, προσθέστε των: Μπουμσόνγκ, Σαριέγκι, Κατσουράνη, Κουίνσι και του Καπίνο.

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα ζήτησε νίκη και πρέσινγκ από το πρώτο λεπτό… Δούλεψε πολύ στα στημένα και προετοίμασε μια 11άδα η οποία έχει δύο «ανοιχτές» θέσεις.

Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Καρνέζης. Στην άμυνα, ο Σπυρόπουλος σε θέση αριστερού μπακ και ο Καντέ το αριστερού στόπερ. Από εκεί και πέρα, η θέση που θα ξεκινήσει ο Βύντρα, είναι ερωτηματικό. Αν ο Βύντρα παίξει ως κεντρικός αμυντικός, δεξιά θα αγωνιστεί βασικός ο Μαρίνος, ενώ εάν ο Βύντρα παίξει ως δεξί μπακ, στόπερ θα είναι ο Μπιάρσμιρ.

Αμυντικό χαφ θα είναι ο Σιμάο. Την θέση δίπλα του διεκδικούν οι Βιτόλο και Καραγκούνης. Αριστερό χαφ ο Μαυρίας και δεξιά ο Ζέκα. Στην επίθεση, ο Κλέιτον σε λίγο πιο ελεύθερο ρόλο θα συνεργαστεί και πάλι με τον Λέτο που θα είναι στην κορυφή.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x