Stoiximan Super League

Με Παναμέζο και… Ισλανδό

Δύο νέα πρόσωπα είχε η προπόνηση της ΑΕΚ τη Δευτέρα. Ο λόγος για τον 18χρονο Παναμέζο μέσο, Χούλιο Σεγούντο Ρίος, που θα περάσει από το μικροσκόπιο του Νίκου Κωστένογλου, αλλά και για τον Έιντουρ Γκούντγιονσεν, ο οποίος επέστρεψε από την Ισλανδία. Γεμίζει το οπλοστάσιο του Νίκου Κωστένογλου εν όψει Ξάνθης.

Δύο νέα πρόσωπα είχε η προπόνηση της ΑΕΚ τη Δευτέρα.

Ο λόγος για τον 18χρονο Παναμέζο μέσο, Χούλιο Σεγούντο Ρίος, που θα περάσει από το μικροσκόπιο του Νίκου Κωστένογλου, αλλά και για τον Έιντουρ Γκούντγιονσεν, ο οποίος επέστρεψε από την Ισλανδία και ακολουθεί πλέον πρόγραμμα με ασκήσεις ενδυνάμωσης.

Πάντως ο 33χρονος επιθετικός δεν αναμένεται να επιστρέψει στη δράση νωρίτερα από τον Απρίλιο ή το Μάιο.

Όλοι οι παίκτες, πλην του Νίκου Εγγλέζου που ακολουθεί πρόγραμμα στο γυμναστήριο και του Ταξιάρχη Φούντα που έχει υποχρεώσεις με την Εθνική Νέων, προπονήθηκαν κανονικά.

Στο ματς του ερχόμενου Σαββάτου απέναντι στη Skoda Ξάνθη στο ΟΑΚΑ αναμένεται να επανέλθουν ο Νίκος Λυμπερόπουλος (που εξέτισε την ποινή του) και οι Φαμπιάν Βάργκας και Γιάννης Αραμπατζής, που έχασαν το παιχνίδι με το Λεβαδειακό για διαφορετικούς λόγους. Αντίθετα θα λείψει ο Δημήτρης Σιαλμάς, που αποβλήθηκε στο τελευταίο ματς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x