Stoiximan Super League

Το πλήρωσαν ακριβά

Πρόστιμο 500.000 ευρώ θα πληρώσουν οι παίκτες του Ολυμπιακού, όπως τους ανακοίνωσε ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη επίσκεψή του στου Ρέντη. «Τουρίστες και βετεράνοι δεν έχουν θέση στην ομάδα», είπε ο πρόεδρος της ΠΑΕ, που εξέφρασε την πλήρη στήριξή του στο πρόσωπο του Βαλβέρδε. «Καταντήσατε να σας κοροϊδεύει ακόμα και ο προπονητής του Παναθηναϊκού! Εγώ θέλω άντρες με φιλότιμο, καρδιά και ψυχή», πρόσθεσε. όλη την ομιλία.

Πρόστιμο συνολικού ύψους μισού εκατομμυρίου ευρώ θα κληθούν να πληρώσουν οι παίκτες του Ολυμπιακού, όπως ανακοινώθηκε από τον Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος επισκέφτηκε τις εγκαταστάσεις του Ρέντη.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ εξέφρασε την πλήρη στήριξή του στο πρόσωπο του Ερνέστο Βαλβέρδε, αλλά ήταν σύντομος και οξύς απέναντι στους ποδοσφαιριστές, κάνοντας λόγο για αδιαφορία και έλλειψη ομαδικότητας.

Ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου μίλησε ξεχωριστά και στους παίκτες που σκοράρουν για το λόγο αυτό, απαιτώντας να είναι περισσότερο αλτρουιστές. Παράλληλα ξεκαθάρισε πως δεν θα γίνει καμία συζήτηση για ανανέωση συμβολαίου μέχρι το Μάρτιο, στέλνοντας σαφές μήνυμα πως εφόσον κάποιοι δεν αλλάξουν συμπεριφορά, δεν θα κληθούν ποτέ για συζητήσεις.

«Στον Ολυμπιακό έχετε λυμένα όλα σας τα προβλήματα, είναι λυμένα τα θέματα των συμβολαίων σας, τακτοποιημένες οι οικογένειες, τα σπίτια σας, τα αυτοκίνητα σας, στο ακέραιο και εγκαίρως ημερολογιακά. Σε ανταπόδοση, η δική σας πλευρά δίνει απαράδεκτες εμφανίσεις, σαν τη χθεσινή», είπε ο Βαγγέλης Μαρινάκης και πρόσθεσε: «Κάποιοι αγωνίζονται σαν βετεράνοι ποδοσφαιριστές. Δεν ξεχάσατε τη μπάλα που ξέρετε, αλλά καταντήσατε με τις σαχλαμάρες σας να σας κοροϊδεύει ακόμα και ο προπονητής του Παναθηναϊκού! Εγώ στον Ολυμπιακό θέλω άντρες με φιλότιμο, καρδιά και ψυχή! Εξακολουθώ να πιστεύω στην ομάδα. Σοβαρευτείτε! Δε χαριζόμαστε σε κανέναν. Με τον προπονητή σας είχα, έχω και θα έχω άψογη συνεργασία. Και εδώ που τα λέμε, ούτε προπονητή δε χρειαζόσασταν χθες για να κερδίσετε τη Δόξα! Προχωρήστε και κερδίστε το πρωτάθλημα! Οι τουρίστες και οι βετεράνοι δεν έχουν θέση στην ομάδα».

Είναι προφανές πως αν ο Ολυμπιακός κατακτήσει το πρωτάθλημα, το πρόστιμο αυτό θα διαγραφεί και θα αποτελέσει μία κακή παρένθεση. Αν όμως επαναληφθούν ανάλογα κακές εμφανίσεις με αυτές απέναντι στη Δόξα Δράμας, θα υπάρξουν ακόμη μεγαλύτερες κυρώσεις, πιθανώς να πέσουν και κεφάλια. Για την ώρα, επιβλήθηκε απαγόρευση δηλώσεων για ένα μήνα.

Τον Βαγγέλη Μαρινάκη συνόδευαν ο αντιπρόεδρος Σάββας Θεοδωρίδης, ο επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ, Ντάρκο Κοβάσεβιτς και ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος, Κούλης Δουρέκας.

Επιφυλακτικοί με Σηφάκη

Πέραν της κατσάδας του Βαγγέλη Μαρινάκη, τα στελέχη της ΠΑΕ μίλησαν και για τα μεταγραφικά. Η απόφαση για απόκτηση τερματοφύλακα είναι ειλημμένη, αλλά υπάρχει επιφυλακτικότητα για τον Μιχάλη Σηφάκη, λόγω του τραυματισμού του. Παράλληλα, υπάρχει πρόθεση να αποκτηθεί ένας μέσος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x