Stoiximan Super League

Σενάρια αποχώρησης για Φατί

Συνάντηση με τους διοικούντες τον Άρη για να λύσει το συμβόλαιό του θα έχει ο Ρικάρντο Φατί, σύμφωνα με γαλλικά δημοσιεύματα!
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Συνάντηση με τους διοικούντες τον Άρη για να λύσει το συμβόλαιό του θα έχει ο Ρικάρντο Φατί, σύμφωνα με γαλλικά δημοσιεύματα!

Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα «sport24.com», υποστηρίζει πως ο Γάλλος μέσος θα επιχειρήσει τις επόμενες ώρες να συναντηθεί με τους ιθύνοντες της ΠΑΕ για να συζητήσουν το ενδεχόμενο να μείνει ελεύθερος.

Οι Γάλλοι θεωρούν ότι ο μέσος των Θεσσαλονικιών έχει απηυδήσει με την κατάσταση, στην οποία έχει περιέλθει ο σύλλογος και σκοπεύει να αναζητήσει αλλού ποδοσφαιρικό καταφύγιο.

«Κουρασμένος με τις αναταραχές στην Ελλάδα και ειδικά στην ομάδα του, τον Άρη, ο Ρικάρντο Φατί είναι κοντά στην αποχώρησή του. Ο Γαλλο- Κονγκολέζος μέσος θα συναντηθεί τις επόμενες ώρες με τους διοικούντες, προκειμένου να μείνει ελεύθερος και για να αναζητήσει νέες προοπτικές. Αρκετές ομάδες της Ligue 1 ενδιαφέρονται για εκείνον», αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x