Stoiximan Super League

Στα… Σπάτα πάει καλά η ΑΕΚ!

Η μόνη πηγή ευχάριστων νέων για την ΑΕΚ παραμένει το ποδοσφαιρικό τμήμα. Την ώρα που η αγωνία για την ανεύρεση επενδυτή (ή λύσης τελοσπάντων στο οικονομικό πρόβλημα) παραμένει, ο Νίκος Κωστένογλου δεν έχει να αγωνιά για απουσίες ή άλλα αγωνιστικά προβλήματα ενόψει Ξάνθης.

Η μόνη πηγή ευχάριστων νέων για την ΑΕΚ παραμένει το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Την ώρα που η αγωνία για την ανεύρεση επενδυτή (ή λύσης τελοσπάντων στο οικονομικό πρόβλημα) παραμένει, ο Νίκος Κωστένογλου δεν έχει να αγωνιά για απουσίες ή άλλα αγωνιστικά προβλήματα ενόψει Ξάνθης.

Ο τεχνικός της «Ένωσης» είδε με ικανοποίηση όλους τους παίκτες του (συμπεριλαμβανομένου και του Σεγούντο Ρίος του οποίου η δοκιμή συνεχίζεται) να προπονούνται κανονικά και την Πέμπτη.

Μπορεί, λοιπόν, να καταστρώσει απερίσπαστος τα πλάνα του για το σαββατιάτικο παιχνίδι, ξέροντας πως οι μόνοι που δεν μπορεί να συμπεριλάβει σ’ αυτά είναι ο νεαρός Εγγλέζου (που κάνει πρόγραμμα φυσιοθεραπείας), ο Γκούντγιονσεν (που συνεχίζει τις ασκήσεις ενδυνάμωσης) και φυσικά ο τιμωρημένος Σιαλμάς..

Ο τελευταίος, πάντως και όλοι οι υπόλοιποι «κιτρινόμαυροι» γυμνάστηκαν σε φουλ ρυθμούς και ανανέωσαν το ραντεβού τους για την τελευταία προπόνηση της Παρασκευής (στις 17:00) μετά το τέλος της οποίας θα ανακοινωθεί και η αποστολή για το παιχνίδι με την Ξάνθη.

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x