Πρόγραμμα αποκατάστασης για όσους ποδοσφαιριστές αγωνίστηκαν την Τετάρτη κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, στο πλαίσιο του πέμπτου γύρου του Κυπέλλου Ελλάδος, περιελάμβανε η προπόνηση της Πέμπτης στον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ.
Οι υπόλοιποι παίκτες πραγματοποίησαν αγωνιστική προπόνηση. Όσον αφορά τους τρεις τραυματίες, οι Τζημόπουλος, Φέγκρους και Ανδράλας έκαναν θεραπεία και ο Άγγελος Αναστασιάδης δεν μπορεί να τους υπολογίζει για το κυριακάτικο ματς με τον Παναθηναϊκό, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.
Στην προπόνηση, βρέθηκε την ίδια μέρα το μέλος της διοίκησης του "Αγιαξ της Ηπείρου", Γιώργος Σουκουβέλος, ο οποίος μίλησε στους παίκτες, μεταφέροντας μήνυμα του προέδρου, Γιώργου Χριστοβασίλη και των υπόλοιπων μελών του ΔΣ της ΠΑΕ ότι στέκονται δίπλα τους και είναι πρόθυμοι να ακούσουν οτιδήποτε πρόβλημα τους απασχολεί.
Το μήνυμα που μεταφέρθηκε προς παίκτες και τεχνική ηγεσία ήταν το εξής: "Στηρίζουμε τον προπονητή σας και εσάς τους ίδιους και κατακρίνουμε τη μικρή μερίδα φιλάθλων, που, πάνω στην απογοήτευσή του, σας αποδοκίμασε. Αν σας απασχολεί κάτι μπορείτε ανά πάσα στιγμή να εκφράσετε σ' εμάς τα παράπονά σας ή τα προβλήματά σας και να βρούμε τις απαραίτητες λύσεις.
Για το οικονομικό, πάντως, να μην ανησυχείτε, δεν πρόκειται κανένας να χάσει λεφτά. Την Κυριακή, μπείτε να κάνετε μια νέα αρχή, νικήστε τον Παναθηναϊκό και όλοι όσοι σας αποδοκίμασαν χθες, θα σας επευφημούν σε λίγες μέρες. Η ομάδα θα ενισχυθεί και να μην σας απασχολεί. Εσείς κάντε τη δουλειά σας".
Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






