Stoiximan Super League

Επίσημη πρόταση στον Νίνη

Συνάντηση μεταξύ του προέδρου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρη Γόντικα, και του μάνατζερ του Νίνη, Γιώργου Παθιακάκη, έγινε το απόγευμα της Παρασκευής. Σε αυτήν, δόθηκε επίσημη πρόταση στον εκπρόσωπο του παίκτη για να ανανεώσει την συνεργασία του, με ελαφρώς αυξημένες αποδοχές (λίγο πάνω από 400.000€ ετησίως).

Συνάντηση μεταξύ του προέδρου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρη Γόντικα και του μάνατζερ του Νίνη, Γιώργου Παθιακάκη έγινε το απόγευμα της Παρασκευής.

Σε αυτήν, δόθηκε επίσημη πρόταση στον εκπρόσωπο του παίκτη για να ανανεώσει την συνεργασία του με το «τριφύλλι», με ελαφρώς αυξημένες αποδοχές (λίγο πάνω από 400.000€ ετησίως) συγκριτικά με τα όσα έπαιρνε μέχρι στιγμής.

Η πλευρά του ποδοσφαιριστή, πήρε τον φάκελο στα χέρια της και το μόνο που υποσχέθηκε, είναι πως η απόφαση θα γίνει γνωστή σε λίγες μέρες. Ωστόσο, ελάχιστες είναι οι πιθανότητες να παραμείνει στην ομάδα ο Σωτήρης Νίνης, αφού και η πρόταση από την Πάρμα είναι υψηλότερη και ο μεσοεπιθετικός έχει περισσότερο στο μυαλό του, να αγωνιστεί στο εξωτερικό.

Αλέξης Παπαχρήστος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x