Stoiximan Super League

Ξέρεις τι έκανες πέρυσι… στην Τούμπα!

Με οδηγό την… παραλλαγή του γνωστού θρίλερ ανεβαίνει στη Θεσσαλονίκη η ΑΕΚ. Σαν δολοφόνος «που γυρίζει στον τόπο του εγκλήματος», η «Ένωση» επιστρέφει στην Τούμπα και θέλει να επαναλάβει τον περσινό θρίαμβο του Κυπέλλου -και όχι την τραγωδία της μεγαλύτερης φετινής της ήττας. Η αγωνία για τους Κάλα και Καράμπελα και τα πλάνα του Κωστένογλου (με ή χωρίς αυτούς).

Με οδηγό την… παραλλαγή του γνωστού θρίλερ ανεβαίνει στη Θεσσαλονίκη η ΑΕΚ.

Σαν δολοφόνος «που γυρίζει στον τόπο του εγκλήματος», η «Ένωση» επιστρέφει στην Τούμπα και θέλει να επαναλάβει τον περσινό θρίαμβο του Κυπέλλου -και όχι την τραγωδία της μεγαλύτερης φετινής της ήττας.

Η αγωνία για τους Κάλα και Καράμπελα και τα πλάνα του Κωστένογλου (με ή χωρίς αυτούς).

Κακά τα ψέματα, το Κύπελλο αποτελεί και φέτος την πιο εφικτή ευκαιρία της ΑΕΚ να διεκδικήσει έναν τίτλο. Διότι η κορυφή της Σούπερ Λίγκας δεν απέχει έτη φωτός αλλά… απέχει, την ίδια ώρα που εφόσον περάσει και φέτος από την Τούμπα, η «Ένωση» θα έχει ως μοναδικό μεγάλο αντίπαλο για να υπερασπιστεί τον περσινό της τίτλο τον Ολυμπιακό.

Εν αναμονή, λοιπόν, των περίπου 500.000 ευρώ της διοίκησης που δεν θα δώσουν λύση στο πρόβλημα, αλλά θα δώσουν μια ανάσα στους «κιτρινόμαυρους», εκείνοι θα προπονηθούν τελευταία φορά την Τρίτη πριν αναχωρήσουν για τη Θεσσαλονίκη. Πριν ανακοινώσει, δε, την αποστολή που θα ταξιδέψει εκεί, ο Νίκος Κωστένογλου θα διαπιστώσει οριστικά αν μπορεί να συμπεριλάβει σ’ αυτή τους Νίκο Καράμπελα και Χουάν Κάλα.

Οι δυο αμυντικοί θα δοκιμάσουν να βγάλουν ολόκληρο το πρόγραμμα κι εφόσον τα καταφέρουν είναι δεδομένο πως θα βρεθούν στη 18αδα. Δεν είναι, όμως, το ίδιο δεδομένο και για τους δυο αν θα βρεθούν στην ενδεκάδα. Διότι ο μεν Καράμπελας θεωρείται βέβαιο πως θα είναι βασικός, αλλά ο Κάλα δεν αποκλείεται -ακόμα κι αν είναι έτοιμος- να χάσει τη θέση του από τον Δέλλα, που είναι ξεκούραστος και… σεσημασμένος από πέρυσι για τα κατορθώματά του στην Τούμπα.

Η συμμετοχή ή όχι, όμως -ειδικά του Καράμπελα- θα επηρεάσει κι άλλες θέσεις στην ενδεκάδα. Κι αυτό διότι αν ο Έλληνας μπακ δεν προλάβει, στη θέση του θα πάει ο Γεωργέας ή θα μετατοπιστεί εκεί ο Κοντοές (για να μείνει ο «Φούλης» στα χαφ) και δεξιά θα πάει ο Αργυρίου. Κατά τ’ άλλα, τερματοφύλακας θα παραμείνει ο Αραμπατζής και παρτενέρ του Κάλα ή του Δέλλα θα παραμείνει ο Μανωλάς.

Δίπλα στον Γεωργέα στα χαφ θα βρεθεί ένας εκ των Μάκου και Βάργκας, ενώ πιο ξεκάθαρα είναι τα πράγματα από ‘κει και μπροστά, όπου η τριπλέτα Λεονάρντο-Κάρλος-Μπέλεκ (από αριστερά προς τα δεξιά) και η τοποθέτηση του Λυμπερόπουλου στην κορυφή (αντί του Σιαλμά που επιστρέφει από τιμωρία) θα πρέπει να θεωρούνται σχεδόν δεδομένες.

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x