Stoiximan Super League

Καλωσόρισμα και… κουράγιο στην ΑΕΚ!

Μπορεί η αποστολή που ταξίδεψε στο Ηράκλειο να είχε (οριστικές, αναπόφευκτες και εν δυνάμει) απουσίες αλλά… όσοι έφτασαν εκεί, εισέπραξαν για μια ακόμα φορά τη στήριξη του κόσμου της ΑΕΚ. Περίπου 25 οπαδοί της «Ένωσης» υποδέχθηκαν τον Κωστένογλου και τους παίκτες του και τους χειροκρότησαν για την προσπάθειά τους, την ώρα που όλα γύρω μοιάζουν να… γκρεμίζονται.

Μπορεί η αποστολή που ταξίδεψε στο Ηράκλειο να είχε (οριστικές, αναπόφευκτες και εν δυνάμει) απουσίες αλλά… όσοι έφτασαν εκεί, εισέπραξαν για μια ακόμα φορά τη στήριξη του κόσμου της ΑΕΚ.

Περίπου 25 οπαδοί της «Ένωσης» υποδέχθηκαν τον Κωστένογλου και τους παίκτες του και τους χειροκρότησαν για την προσπάθειά τους, την ώρα που όλα γύρω μοιάζουν να… γκρεμίζονται.

Οι φίλοι της ΑΕΚ που βρέθηκαν στο αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης» αναγνώρισαν σε προπονητή και ποδοσφαιριστές την εξαιρετική στάση που (ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων) έχουν δείξει απέναντι στον σύλλογο. Προσπάθησαν, δε, να τους δώσουν κουράγιο και τους παρότρυναν να συνεχίσουν -παρά τις τραγικές συνθήκες που ήδη έχουν ανοίξει την πόρτα της εξόδου από τα Σπάτα.

Τα μέλη της αποστολής, απ’ την πλευρά τους, προφανώς και χάρηκαν για την αντιμετώπιση από τον κόσμο, τον οποίο σημειωτέον θα έχουν στο πλευρό τους -για πρώτη φορά φέτος στην Κρήτη- στο σαββατιάτικο παιχνίδι με τον Εργοτέλη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x